Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánakozó vagy lenéző érzést keltene bennetek, ha megtudnátok, hogy 23 éves ismerősötök szűz? 23F
Figyelt kérdés
Sajnálnátok vagy kiröhögnétek?2017. ápr. 7. 22:56
1/10 anonim válasza:
magánügy, nem rám tartozik, miért alkossak erről véleményt?
2/10 anonim válasza:
Semmit nem váltana ki belőlem. Pont leszarom, hogy valaki szűz e vagy sem. Ha egy ismerősöm elmondaná,hogy szűz, csak értetlenül néznék rá, hogy egyáltalán minek osztja ezt meg velem, engem rohadtul nem érdekel.
3/10 anonim válasza:
2015-ben volt ilyen velem,
és én a tettek mezejére léptem. :)
Mindig is izgatott a dolog, de 19 éves voltam, azt hittem, annyi idősen már nem találok normális szűz srácot... Aztán mégis, és már másfél éve együtt is vagyunk. :)
21/L
4/10 anonim válasza:
Egyik se.:)
Ennek millió oka lehet, nem nézem le.Sőt.
L
5/10 anonim válasza:
Miért kellene szánakoznom, vagy miért kellene lenéznem?
Nem is értem!
Mellesleg soha nem faggatok senkit ilyesmiről, de ha elmondaná nekem valamiért, akkor magamban csodálkoznék, hogy a mai romlott világban még ilyen létezik.
Hát, belőlem ennyit váltana ki.
6/10 anonim válasza:
A mai romlott világban nagyon sok 23 éves szűz srác van. Viszont annál kevesebb ilyen lány.
7/10 anonim válasza:
Sajnos, mondasz valamit 6-os. :(
9/10 anonim válasza:
egyiket se. Ettől függetlenül még lehet jó arc..
10/10 anonim válasza:
Sajnálnám, mert én is az vagyok, így tudom milyen szar érzés.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!