Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet aggódnom?
25 vagyok, eddig két kapcsolatom volt. Az egyik sem úgy ért véget, ahogy kellett volna.
Az első 2 évig tartott, a lány kidobott. Kicsi volt neki a szerszámom, 13-15 cm lehet amúgy.
A második csajjal fél év után jöttem össze. Vele másfél évig voltam együtt. Mindig igyekeztem a szexben, de neki sohasem volt ez elég jó. Sokat sértegetett, kiabált velem, mert szerinte görbe volt a farkam, meg egy lusta disznó vagyok az ágyban, ami nem igaz. Az egészben a csúcs, hogy a két csaj valahogy egymásra lelt, a kiteregették a nagyérdeműnek a hiányosságaimat. Az önbizalmam eztán persze nulla. Máig nem értem, hogy akadhattam össze ilyen címeres rib@@ancokkal.
Most van egy újabb lány, akivel randizom. Már csók is volt, s finoman utalást is tett arra, hogy lassan lefeküdne már velem. Csakhogy velem teljesen elhitették, hogy egy szar vagyok. Nagyon nagy gátlásaim vannak ezügyben.
nekem 14-15 cm és kicsi szerintem is
16-17 cm az átlag
nem csodálkozom hogy kidobott a csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!