Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne? Változhat ez még valaha? Lehet hogy "gyárilag" nem vagyok képes rá?
Hevesi Kriszta szexuálpszichológus mondta, hogy a nők 40%-a képes csak rá. Szóval nem gáz. Én 3,5 éve élek szexuális életet ugyanazzal a partnerrel, sose mentem még el szex közben. Pg jó sok figurát próbáltunk. Izgasd közben magadat, nekem úgy sikerült elmenni életemben először a múlt héten. :D
20N
A nők 80%-a nem képes rá, legfeljebb megjátssza.
Szóval ne érezd ettől rosszul magad. :)
Ha másképp van, akkor máris jobban jársz, mint a nők 20%-a, aki úgy hal meg, hogy soha nem volt orgazmusa az életben.
Egyébként csak orgazmus van. Meg különböző módok, ahogy elérhető. De semmi különbség nincs, hogy a hüvelyed izgatva, aktus közben, vagy a csiklód ingerelve éred el. Ez csak egy mítosz, hogy a hüvelyi orgazmus más.
4:
Márpedig azok a nők akik mindkettőre képesek, esküsznek rá, hogy teljesen más. De lehet h ők hazudnak..
Egyébként a hüvelyi eredetű orgazmusnak is legalább 2 fajtája van. Az egyik a g-pont orgazmus, a másik a méhnyaki orgazmus. A kettőt egész máshol kell előcsiholni
én sem vagyok képes rá pedig 2,5 éve élek már rendszeres szexuális életet. én nagyjából beletötődtem hogy a statisztika rosszabbik csoportjába kerültem. de szerintem meg lehet tanulni ezzel együtt élni ettől még lehet kielégítő a szexuális életed, bár tény hogy az az érzés hogy együtt mentek el mindig hiányozni fog a repertoárból. amíg csikló által el tudsz élvezni+a pasid foglalkozik is azzal hogy te is elmenj addig rendben van!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!