Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aggódnom kéne h tág a puncim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne h tág a puncim?

Figyelt kérdés
Mindig csak azt olvasom h a pasik a szűk puncit szeretik mert sokkal nagyobb az élvezet. Bár nem sokat szexeltem életemben, nem tudom eldönteni, félek h mi van ha rossz az enyém. Mert amúgy nyugalmi állapotban lehet h szűk,de mikor felizgulok, akkor benedvesedek és akkor meg nem tudok annyira szűk lenni. Most félnem kéne h ez nem tetszik egy pasinak vagy gáz?
2016. márc. 26. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen problémáról még nem hallottam. Ne aggódj, ha ott vagy már, akkor minden mindegy lesz, főleg elsőre.
2016. márc. 26. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem kellene aggódnod miatta. Az sem jó, ha túl szűk, mindkét félnek fájdalmas lehet.
2016. márc. 26. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tagulas azon a szinten,hogy mar a ferfi nem erez elvezetet ha bedugja legfobbkepp abban az esetben kovetkezhet be ha a no szult mar eleteben es akkor nyilvan sokkal jobban kitagul,mint ha csak siman szuzesseget veszitene el.

Viszont(!) ez is orvosolhato,ha az anyuka rendszeresen edz,akkor az izmok nem fognak "elnyulni",hanem megtartjak ruganyos formalyukat.

2016. márc. 26. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ez sem feltétlen igaz.

Én pl szültem már, és akikkel voltam pasik, mind azt mondták, hogy szűkebb vagyok az átlagnál.

Ez főleg genetikai dolog.

2016. márc. 26. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell aggódnod, ha esetleg olyan partnerrel hoz össze a sors, akinek nincs túl nagy mérete, akkor is megvannak azok a pózok, amikben ezen lehet segíteni. Ki kell kísérletezni, hogy nektek mi válik be a legjobban.
2016. márc. 26. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy kell :D en az ilyen csajokert vagyok oda meg vissza :P

parszor szuk meg nehezebben nedvesedo lannyal is voltam de az nem jott be. Hiaba a tobb elojatek stb . Neha jo lenn csak ugy spontan sexelni. 2 csajom volt ilyen es bar a szex marhajo volt veluk mas nemigazán.

2016. márc. 26. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es tudom ezert is irtam felteteles modban.
2016. márc. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!