Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az gáz ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha nem elég husos, hanem logos a puncim?

Figyelt kérdés

Mármint a nagyajkam nem épp a koromhoz illő szerintem, pedig nem is szexeltem életem során sokszor.

szóval olyan mint vmi logó bőr, és mintha nem lenne benne hús.

26

2016. márc. 9. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A punci nem húsból áll.
2016. márc. 9. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:
de a pasik a feszes puncit szeretik. az ugymond húsosat.
2016. márc. 9. 16:33
 3/9 Lilalili ***** válasza:
100%
úristen az nem kortól függ hanem genetika
2016. márc. 9. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne
2016. márc. 9. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjuk azzal, hogy biologiai ertelemben a szemeremajkak formajanak nagyon kicsi jelentosege van (ha egyaltalan van). A biologiaban megfigyelheto, hogy nagy variancia ott szokott letrejonni, ahol fennall ez a “kis jelentoseg”. A fontos dolgok altalaban egyformak mindenkinel (mindenkinek piros a vere), de az orrforma, a hajszin meg egy halom hasonlo dolog variabilis pont azert, mert tok mindegy, hogy ilyen vagy olyan. Vagyis a termeszetes variancian belul minden forma TELJESEN NORMALIS, igy a te szemeremajkad is nyilvanvaloan normalis, azaz nem “gaz”

A masik kerdes az, hogy idiota emberek elkezdenek midnenfele teveszmeket terjeszteni pl arrol, hogy peldaul a tag vagina az annak a jele, hogy valaki sokat szexel es kitagul. (Holott ugyanezen logika menten a nagy penisz meg azt jelenti hogy keveset szexel, mert ha sokat csinalna, akkor elkopna…) Hasonlo teveszmek vannak a kulonbozo kis- es nagyajak formakhoz, aminek meg annyi koze sincs a szex mennyiseghez, mint a tag vaginanak.

Mindezek melle olyan divathobortok is megjelentek, amik valamifele szepseget tarsitanak az egyik vagy a masik tipusu szemeremajakhoz. Eloszor is ezek teljesen onkenyesek, egyik fajta szemeremajak sem definicioszeruen “szebb” a masiknal, ez sima divat. Ahogy koroktol es helyektol fuggoen volt “szep” es “nem szep” a kis mell, a nagy mell, a barna haj, a szoke haj, stb stb, ugy most epp az egyik szemeremajak szep, a masik meg nem. Viszont igazabol ez csak arra jo, hogy eggyel tobb dolog paraztassa a lanyokat. Eggyel tobb dologert szaladjanak plasztikazni. Raadasul ha egy ferfinak van esze, ugyse befolyasolja ez a fajta divat, ha meg nincs, akkor nem erdemes vele szoba allni.

Szoval a helyedben nem izgulnek, mert bizonyara nagyon csodalatos szemeremajkaid vannak, es nagyon szerencses az, aki kozelrol lathatja oket, ha meg panasza van ezzel kapcsolatban, akkor ki kell adni az utjat.

2016. márc. 9. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindig jobban érdekel inkább, hogy kihez nőtt hozzá a punci, mint effektiv, hogy milyen a "szerkezete"
2016. márc. 9. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg , így nehéz véleményt mondani.
2016. márc. 9. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Kérek képet, és megmondom! De tuti szép! ;)
2016. márc. 9. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Én is kérek képet
2016. márc. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!