Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy az anál az egy adottság a lányoknál?
Vannak lányok, akik kifejezetten szeretik és vannak, akik pedig annyira nem, hogy szinte szakító ok. Vannak prostik, akik egyáltalán nem csinálják van, akiknél meg nem, hogy csinálja, de sima ügy neki. Ezek elég radikális eltérések.
Nem lehet, hogy itt valami testi dolog számít, hogy vannak lányok, akiknek egyszerűen alkalmatlan erre a teste, van akié pedig alkalmas? És ez az egész vita ebből van?
Nagyon jó ez a kérdés!
Én baromi módon meg voltam győződve róla hogy az anál izgatás az csakis férfi dolog és csak mi tudjuk hogy kell ezt jól csinálni és ebben mi vagyunk a profik. Hiszen valljuk be őszintén nekünk van prosztatánk ami pontosan úgy működik mint a női G pont.
30 évesen megismerkedtem egy belevaló minden szempontból izgalmas igazi nővel és bizony mindent de minden amit korábban gondoltam az anális izgatásról teljesen tévesek voltak. Soha nem gondoltam volna hogy egy nőnek mekkora örömet lehet szerezni ezzel és természetesen fordítva is igaz ez. Szóval meglepett az első anális szex, s valóban úgy tűnt hogy a nő ezt éppúgy kezeli mint a vaginálist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!