Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy az anál az egy adottság a lányoknál?
Figyelt kérdés
Vannak lányok, akik kifejezetten szeretik és vannak, akik pedig annyira nem, hogy szinte szakító ok. Vannak prostik, akik egyáltalán nem csinálják van, akiknél meg nem, hogy csinálja, de sima ügy neki. Ezek elég radikális eltérések.
Nem lehet, hogy itt valami testi dolog számít, hogy vannak lányok, akiknek egyszerűen alkalmatlan erre a teste, van akié pedig alkalmas? És ez az egész vita ebből van?
2017. aug. 7. 11:06
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez eddig is tök nyilvánvaló volt:D
2/14 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik élvezik a 21,23,24 centiket is, ütközésig, tövig bemegy nekik, imádják ha szétfeszíti őket, és fáj nekik. Vannak lányok akiknek a 14 cm is fáj.
3/14 A kérdező kommentje:
#1 hát ezek a viták arról szólnak mindig, hogy jó e az anál vagy szörnyűség. Tök nem olyan, mintha az lenne, hogy vannak nők, akik eltudnak menni hüvelyileg és vannak akik nem. Szóval nem ilyen fizikális általában ez a téma.
2017. aug. 7. 11:19
4/14 anonim válasza:
Szerintem van valami abban amit írsz.
23 N
5/14 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért olyen baromi fontos az anál? Én is csináltam már csak kíváncsiságból de nekem a punci, a száj a kéz sokkal jobban bejött. Semmi estra nincs benne ráadásul mire rákészülsz, a csajnak sem túl jó, szóval miért jó egy ember végbelét kefélni?
6/14 anonim válasza:
Lehet benne valami. Pl.nem olyan rugalmas, nem tágulékony. De van aki lehet, fizikailag alkalmas lenne, de mégsem szeretné kipróbálni, mert undorítónak tartja. Egy ilyen lány biztos nem élvezné, akkor sem, ha fizikailag kivitelezhető lenne a dolog. Nem vagyunk egyformák.
7/14 anonim válasza:
Az is benne van, hogy vannak akiket visszatartanak a következmények, illetve maga a gondolat is taszítja, holott lehet, hogy a teste alkalmas lenne rá.
8/14 A kérdező kommentje:
#5 nem erre gondolok itt. vannak pasik is akiknek nem szimpatikus. de ők, ha be kéne dugniuk a farkukat egy popsiba nem lenne nekik valami szörnyű élmény. szóval tuti van ilyen aki csak nem szereti. de látszik, hogy vannak akiknek nem erről szól, hanem valahogy igenis fizikailag nagyon rossz lesz nekik ez az ingerlés. szóval úgy tűnik jóval nagyobb különbségek vannak, nem csak azért nem akarják nők, mert uncsibb, mint a punci. Ha így lenne, akkor szerintem minden prosti csinálná, ha mást nem plusz pénzért.
2017. aug. 7. 11:48
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem adottsag. A bele nem szukebb valakinek meg tagabb... az analt fejben kell kivanni, ugy nem megy ha a masik fel erolteti es a befogado nem is akarja/nem izgatja. Illetve a korabbi rossz elmenyek miatt sem akarja vki, mert vki bena volt vele korabban. Mindenkie alkalmas ra, ha izgatja az adott illetot. Ha nem, akkor kar is eroltetni, mert mindig fajdalmas lesz.
10/14 anonim válasza:
A prostik meg sajat meguk eldontik, hogy vallaljak e a plusz fajdalmat egy kis extra penzert, vagy nem. Mert ok nyilvan nem az elvezet miatt csinaljak, szal nekik feltehetoleg vegig kellemetlen. Valaki ezt bevallalja, vki meg nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!