Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kisméretű péniszen aktuskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TheAdam531 kérdése:

A kisméretű péniszen aktuskor segíthet potencianövelő szer?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még szűz, körülbelül fél éve találkoztam egy lánnyal azóta eggyüt vagyunk, beszéltünk róla és szeretnénk csinálni de attól tartok hogy az átlagon aluli péniszemmel nem fogom tudni kielégíteni, tudom hogy első alkalom emiatt nem akarok beégni, esetleg bármilyen potencianövelő szert megérné kipróbálnom?

2017. aug. 7. 10:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem értem egyébként,valóban létező probléma a kis péniszű emberek csoportja.Állítólag fejlett az orvostudomány.Akkor miért nem segítenek?Tudja mindenki egy fejlődésben lévő korú fiatalnak lenne ennyi pénze rá?Tudom naivitás ez is,nem érdekük,ez is kiválasztódás.
2017. aug. 11. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Az orvostudomány mai állása szerint, ha földig érő péniszt akarsz, annak még mindig csak egyetlen módja van. Ha egy krokodil leharapja a lábaidat...
2017. aug. 11. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg a cápa,így van Miquel.
2017. aug. 11. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Dick Rambone a példaképem többek között meg a jó öreg Ron Jeremy a pénisznöveléshez,egy kis gyakorlatozáshoz néha.
2017. aug. 11. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!