Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyire figyeltek oda a részletekre?
Egy kecses boka, egy szép kulccsont, szép,finom női kéz,bársonyos hát, kerek csípő, vékony derék,szép lábfej,hogy csak párat említsek a kevésbé konvencionális testrészekből.
Ti mennyire nézitek meg ezeket a kevésbé előtérben levő dolgokat egy nőn ?
Megnézitek egyáltalán ?
N
"Az ördög a részletekben rejlik."
Nagyon részletes ember vagyok. Mindig is szerettem ha rendben vannak az apróságok, és szeretek benézni a dolgok mögé. Ez a lányokkal is így van. Persze előre leszögezem, olyan nincs, hogy minden stimmel az adott lányon.. nyilván én sem vagyok tökéletes, senki sem az, és nem is kell, hogy az legyen. :)
Nézd, elsőre amiért megnézek egy nőt, az valami olyan "része" ami tetszik. Ha már interakcióba kerülök vele, akkor van időm és lehetőségem jobban megfigyelni az összes részleteket. pl, hogy tartja a csuklóját beszélgetés közben, vagy hogyan ül, milyen a tartása, mennyire van tisztában a saját erősségeivel, és mennyire emeli ki azokat..
Egyébként amit nem írtál, de nekem pl nagyon fontos a hang, a hangsúlylejtés. Egy szép női hang képes megbabonázni.
Amit már a hozzászólásodban írtál, az pedig egy egészen más dolog, de persze látom, hogy ha valami "nincs rendben" az adott lányon, de ettől még el tudom fogadni, hogy nem tökéletes.
Ahogy a reggeli kócos haj, úgy egy kis bőrhiba, vagy heg nekem szexi tud lenni.
Ízlések és pofonok. :)
Látjuk, tudjuk, elfogadjuk.
Mi sem vagyunk tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!