Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyire figyeltek oda a részletekre?
Egy kecses boka, egy szép kulccsont, szép,finom női kéz,bársonyos hát, kerek csípő, vékony derék,szép lábfej,hogy csak párat említsek a kevésbé konvencionális testrészekből.
Ti mennyire nézitek meg ezeket a kevésbé előtérben levő dolgokat egy nőn ?
Megnézitek egyáltalán ?
N
Egyesek szerint túlzottan is megfognak a részletek.
Van, hogy nem jutok túl rajtuk és azt nem veszem észre ami nyilvánvaló.
A részletektől lesz érdekes egy nő.
Sok szép lány van és a nagy részük gyakorlatilag ugyanolyan, kell valami különlegesség, hogy izgalmas legyen.
azért fogalmazódott meg bennem a kérdés,mert egyre több férfival beszélgetve arra jutottam,hogy igenis nézik a részleteket, sőt !
Legalább annyira ,mint a nők.
Tovább,amin meglepődtem :
sokan állították ( főként nők), hogy a férfiakat nem érdeklik olyan "apróságok",mint narancsbőr,egy kis stria, stb...elvileg "észre sem veszik", " azt se tudják,mi az ", " ha szeret,nem ezzel fog foglalkozni".
Ezzel szemben a valóság az,hogy igenis látják, nyilván nem egy szép esztétikai valami, de nem teszik szóvá.
Ettől függetlenül szépen meg tudják kritizálni egymás között az előttük elvonuló narancsbőrös csajszit.
Miért jó,ha a nők ebben ringatják magukat, hogy ilyeneket úgyse néznek a pasik ?
És nem a 2 százaléknyi aljával beszélgettem erről, hanem művelt,intelligens emberekkel.
Nyilván,ha szereti a barátnőjét,nem érdekli,de LÁTJA.
"Ettől függetlenül szépen meg tudják kritizálni egymás között az előttük elvonuló narancsbőrös csajszit. "
Ez szerintem nem igaz. Legalábbis én nem kritizálnék senkit emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!