Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
A problémám ott kezdődik hogy egy ideje nincs komolyabb kapcsolatom. A lányok szerint "helyes" vagyok valamint igyekszem figyelmes, rendes, kedves és udvarias lenni. De valamiert mintha ez nem lenne elég. Lehet az alkatommal van gond. Nem tudom. Szerintetek mi lehet a probléma?
20/F (igen, igen, tudom hogy még nagyon fiatal vagyok meg minden...)
Nem szeretnélek bántani, de bizony, az alkatoddal van a gond. Picike vagy.
Alacsony és vékony és már nem fogsz nőnni.
Hiába esik rosszul, hogy felszínes a társadalom, de engedtessék meg mindenkinek, hogy olyannal legyen, akihez külsőleg is vonzódik. Te sem járnál egy 100 kg-os lánnyal, nem? De!
Én is sajnos ilyen voltam a korodban. Figyelmes, rendes és udvarias, valamint a 175 centimhez kb. 60 kg. Mondanom se kell, jóformán átnéztek rajtam a lányok. A korosztályommal nem tudtam mit kezdeni, így inkább idősebb, átlagos, vagy azalatti nőim voltak.
Ma pedig már 25 kg-val nagyon súllyal, és + 16 évvel lehetne egy csomó, akár egész jó nőm is.
Csak már asszony van és gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!