Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelen vagy szőrös? Férfiak?
Tudom, ezer egy ilyen kérdés volt... de én állandóan lusta is vagyok borotválni egy idő után, na meg kipattogok tőle, meg másnap szúr, a erőteljesen simítja a szőr növekedési irányával ellentétesen akkor eléggé kellemetlen, néha fáj is (intim területről van szó).
Titeket zavarna, ha nem lenne mindig teljesen csupasz, hanem pl. ollóval rövidre nyírt? Orális szexnél mennyire zavaró?
21n
Ez olyan, ha szeretünk valakit, akkor lehet az szőrös is.
Ha nem tetszel, akkor meg csupaszon sem fog tetszeni.
Én imádom ha szörös, több szempontból is.
Viszont teljesen felesleges idegeneket arról kérdezned, hogy milyen legyen a puncid... úgysem fog találkozni veled innen senki. Vagy ez ilyen "tegyük jobbá a világot" mozgalom része lenne, hogy minden ilyen kérdés alá odaírjuk, hogy maradhatsz szőrösen, és így talán annak a pár lánynak szőrös lesz, aki olvasta ezt a kérdést?!
Mert egyébként soha az életben nem találkoztam szörös szeméremdombbal...annak ellenére, hogy ez tetszik.
Lehet, mert nem kérted tőlük, hogy hagyják meg. :)
Engem exem megkért, meg is hagytam. :)
Nyilván egy új kapcsolatban, ha nem tértünk ki külön a szőr témára, simával várom, aztán idővel majd eldől, hogy milyen marad :)
Inkább azt mondom, hogy mi az amit nem szeretek
1, amikor túl hosszú, ha ollóval vágod akkor nyilván nem lesz túl hosszú
2, amikor borotválkozás után 2-3 nappal szúr mint az állat
Persze minden esetben bevállalom az orált mert még igy is szeretem, és a változatosság miatt sokszor kérem a páromat, hogy most hagyja meg, most borotválkozzon stb, de alapvetően ha ő nem akarja akkor nem gáz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!