Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak le tudnak feküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak le tudnak feküdni olyan nővel, akihez nem vonzódnak?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy olyannal igen, akibe nem szerelmesek, ezt ne keverjük most ide.

Szóval teljesen józanul, önként hajlandóak lefeküdni olyan nővel, akihez kicsit sem vonzódnak?

Ha nem kényszeríti erre őket senki és semmi, bármikor találhatnak nőt.

Illetve, ha nem arról van szó, hogy hazaviszel egy részeg csajt a buliból, hanem ha szándékosan ismerkedsz akár hosszabb távon is (mondjuk 2-3. randi után).

2017. aug. 2. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha szép egy csaj, de belsőre nem vonz, de le akar feküdni velem, akkor simán benne vagyok. De ha külsőre nem vonz, akármennyire is lehetünk belsőleg egy húron, nem tudok lefeküdni vele.
2017. aug. 2. 19:38
 12/22 anonim ***** válasza:
természetesen igen ebbe semmi rossz nincs .
2017. aug. 2. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen csak mi értelme?

Ezzel a fáradtsággal kérdezhetnéd azt is, hogy megtudnak enni egy olyan ételt amit nem szeretnek?

Mi lenne a motiváció a szexre ha nem tetszik a csaj?

2017. aug. 2. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Erre van egy történet "A nevem Earl"-ben:

Randy le akar feküdni Katherinával a nászéjszakájukon. A nő mindent elkövet, hogy elvegye tőle a kedvét: sajttal, hallal, zöldséggel, stb.-vel bekeni magát, hogy jó büdi legyen.

Az attakt mégis megtörtént és jó volt:).

2017. aug. 2. 20:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem.
2017. aug. 2. 20:38
 16/22 anonim ***** válasza:
A férfiakhoz se vonzódok, és a gyomrom felfordul, ha arra gondolok, hogy szexuálisan érintkezzek egyel. Ugyanez van a számomra nem vonzó nőkkel. Bár az igaz, hogy ha egy embernek puncija van, az sose fog 100%-ig taszítani, csak max 99%-ban, mert ha nagyon kanos vagyok, akkor megdugnék olyan nőt is, akit egyébként nem.
2017. aug. 2. 20:39
 17/22 anonim válasza:

Can you understand this word : frigid?

Netalántán aszexuális vagy?

Egyébként a kérdés szerint egy mutatós bigéről van szó.Mi több motiváció kellene még neked?

Mr.papucsállatka azt hiszi a nők kedvence lesz így tán? "Én csak akkor sexelek ha halálosan szerelmes vokk :D"Sok sikert!

2017. aug. 2. 20:43
 18/22 anonim válasza:
Hupsz ,lemaradt,hogy 1+3asnak 16osnak címezve
2017. aug. 2. 20:54
 19/22 anonim válasza:

Faxom ebbe a billbe: 13asnak.

MOD,vonnd össze,hej

2017. aug. 2. 20:55
 20/22 anonim válasza:

Span warning

vond or vondd!

2017. aug. 2. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!