Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak le tudnak feküdni olyan nővel, akihez nem vonzódnak?
Azt tudom, hogy olyannal igen, akibe nem szerelmesek, ezt ne keverjük most ide.
Szóval teljesen józanul, önként hajlandóak lefeküdni olyan nővel, akihez kicsit sem vonzódnak?
Ha nem kényszeríti erre őket senki és semmi, bármikor találhatnak nőt.
Illetve, ha nem arról van szó, hogy hazaviszel egy részeg csajt a buliból, hanem ha szándékosan ismerkedsz akár hosszabb távon is (mondjuk 2-3. randi után).
Az olyan igénytelen, akinek elég ha bedugja a szerszámát a lyukba és ki tudja magát elégíteni, az le tud olyan nővel is feküdni, akihez nem vonzódik. Szerinted sok ilyen kövér/hájas nőnek miért van így is férje/párja?
Azért, mert azok a pasik egytől-egyig igénytelenek. Én sem vagyok egy alfahím (alacsony és vékony, viszont jóképű vagyok), de vagyok annyira igényes, hogy nem feküdnék le olyan csajjal, akitől a hányinger kerülgetne.
Nem pénzért, vagy bármi ellenszolgáltatásért cserébe, és nem is azért, mert jobb nem akadt.
Hanem mondjuk úgy, hogy az illető nő nem határozottan nem csúnya, nem kövér, nem igénytelen, nincs benne semmi taszító, de nem is vonzódsz hozzá
"Úgy értem, ha nem azért nem vonzódsz hozzá, mert nem vonzó, hanem csak mert te egyénileg nem vonzódsz hozzá, ha közben amugy szép"
Szerencsére a férfiak többségének nincs olyan problémája ,hogy ne tudna lefeküdni egy mutatós de különösebben számukra ennél többet nem jelentő pinahordozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!