Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak le tudnak feküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak le tudnak feküdni olyan nővel, akihez nem vonzódnak?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy olyannal igen, akibe nem szerelmesek, ezt ne keverjük most ide.

Szóval teljesen józanul, önként hajlandóak lefeküdni olyan nővel, akihez kicsit sem vonzódnak?

Ha nem kényszeríti erre őket senki és semmi, bármikor találhatnak nőt.

Illetve, ha nem arról van szó, hogy hazaviszel egy részeg csajt a buliból, hanem ha szándékosan ismerkedsz akár hosszabb távon is (mondjuk 2-3. randi után).

2017. aug. 2. 18:59
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
49%
Az igénytelen proli férfiak igen. Tehát azok úgy vannak vele, hogy még egy csúnya kövér nőbe is jobb beleélvezni mint kiverni magadnak. Mert legalább van puncija, mégiscsak más mint maszturbálni. De egy kicsit is intelligens férfi az nem fekszik le olyan nővel akihez nem vonzódik. A szerelem ott sem feltétel, de a vonzalom az igen.
2017. aug. 2. 19:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a "vonzó" azt jelenti, hogy külsőre nagyon tetszik az illető és szívesen levenném a ruháit és több mint valószínű, hogy lefeküdnék vele amennyiben nem farka van.
2017. aug. 2. 19:03
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Van az a pénz.:)
 4/22 Bad G-Sus ***** válasza:
90%
fizetne érte a nő?
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Az olyan igénytelen, akinek elég ha bedugja a szerszámát a lyukba és ki tudja magát elégíteni, az le tud olyan nővel is feküdni, akihez nem vonzódik. Szerinted sok ilyen kövér/hájas nőnek miért van így is férje/párja?

[link]

[link]

Azért, mert azok a pasik egytől-egyig igénytelenek. Én sem vagyok egy alfahím (alacsony és vékony, viszont jóképű vagyok), de vagyok annyira igényes, hogy nem feküdnék le olyan csajjal, akitől a hányinger kerülgetne.

2017. aug. 2. 19:07
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem pénzért, vagy bármi ellenszolgáltatásért cserébe, és nem is azért, mert jobb nem akadt.

Hanem mondjuk úgy, hogy az illető nő nem határozottan nem csúnya, nem kövér, nem igénytelen, nincs benne semmi taszító, de nem is vonzódsz hozzá

2017. aug. 2. 19:09
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer fordult elő, de megerőltető volt. A nő bele élte magát és még kimentem gondolkodni, hogy mondjak nemet, hogy ne legyen sértődés. Mikor vissza mentem, ott volt zuhanyozva, ruha nélkül. Azért, egy menet után, sürgős dolgom támadt. Második, harmadikat, már semmi kép nem vállaltam volna be.
2017. aug. 2. 19:14
 8/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha nem azért nem vonzódsz hozzá, mert nem vonzó, hanem csak mert te egyénileg nem vonzódsz hozzá, ha közben amugy szép
2017. aug. 2. 19:15
 9/22 anonim ***** válasza:
8%
Pénz nélkül minek?
2017. aug. 2. 19:16
 10/22 anonim válasza:

"Úgy értem, ha nem azért nem vonzódsz hozzá, mert nem vonzó, hanem csak mert te egyénileg nem vonzódsz hozzá, ha közben amugy szép"

Szerencsére a férfiak többségének nincs olyan problémája ,hogy ne tudna lefeküdni egy mutatós de különösebben számukra ennél többet nem jelentő pinahordozóval.

2017. aug. 2. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!