Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak milyen nökhöz vonzodnak?
Hát ha pl. utcán megyek, akkor elsősorban csak a külsője alapján tudom eldöntetni, hogy bejön e vagy sem. Vonzó nekem a természetes hatású, mosolygós arc, na meg van egy öltözködési stílus is (mondjuk mostanában az többnyileg divat) ami nagyon bejövős és szexi :)
Ha meg mondjuk két ugyanolyan nő állna egymás mellett, akkor személyiségre a csendesebb, visszahúzódóbb, szemérmesebb jönne be nekem :)
De persze ez csak az én ízlésvilágom, nyilván minden pasinak más jön be :)
20/F
'Az nem elég hogy valaki szép?'
Hát ha neked annyi elég ,hogy valaki szép akkor ott nagy bajok vannak!
Szokták mondani: a külső megfog ,a belső megtart!
Nyilván én se megyek oda egy ronda lányhoz udvarolni ,de az sem jobb ha egy szép cicamacának kellene csapjam a szelet akinek egy falatnyi értelmes felfogása sincs az élettel kapcsolatban!
Én úgy vagyok vele ,hogy törődjön a külsejével is (legyen ápolt/szép) ,de ha csak egyszer is lehetne egy intelligens párom ,annak nagyon örülnék! Akinek van józan paraszti esze és mellette intelligenciája is! Az maga lenne a főnyeremény!
Akkor én kérek elnézést!
Valószínűleg túl gyorsan olvastam el és lassan értelmeztem a kérdést!
Ez mindenkinél más!
Én személy szerint a nőket szeretem (nem a lányokat)!
Szeretek vonzalmat látni egy nőn! Szeretem ha nőiesen öltözködik és így is viselkedik!
Egy kicsit kirívó is legyen ,de ne legyen kurv.@s!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!