Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogy viszonyul a pisisexhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollár Dani 11230 kérdése:

Ki hogy viszonyul a pisisexhez?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyat erzek az iránt hogy egy lány a számba pisiljen. Imadom az ilyen videókat is, kiraz a hideg ha meglátom ahogy egy lány pisil ( persze pozitív értelemben) ez nagyon fura? Milyen íze lehet?

2017. aug. 1. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is maga a látvány jött be elsőnek, aztán ki is próbáltam és nagyon izgató volt ahogy az arcomba ömlött a forró pisi, frissen csapolva egyenesen a forrásból.

Szeretem ha egy szexi lány a számba is csurgat, én fincsinek találtam.

Az íze olyan mint a sós húslevesnek, nekem bejött. Nem literszám kell inni, hanem néhány korttyal, az nem ártalmas.

Ha készül rá a lány, sok folyadékot iszik előtte, akkor szinte íztelen lesz, mint a langyos víznek, abból többet is lehet nyelni. Adni és kapni is szeretem.

Próbáld ki és meglátod, hogy neked bejön-e, az első lépés a legnehezebb, nem könnyű pisiszexre lányt találni, de nem lehetetlen, nekem sikerült már többször is.

Ebben a melegben jól esne most, ha egy szexi lány miniszoknyáját felemelve és bugyiját félrehúzva jól arcon pisilne ;)

Azt tudom javasolni kérdező, próbáld ki a pisiszexet a megfelelő lánnyal.

2017. aug. 2. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Én azt kedvelem amikor a párom (férfi) pisil le.. számba nem szokott, inkább a testemre, az nagyon bejön:)
2017. aug. 2. 15:09
 13/23 Papanek ***** válasza:
Nincs veled semmi gond, én is imádom a pisiszexet. Kapni szeretem, egyenesen a számba! Csak sajnos ritka olyan hölgyet találni, aki megteszi.
2017. aug. 2. 20:45
 14/23 anonim ***** válasza:

Imádom a pisiszex minden formáját!

Sokan szeretik,semmi gáz!

Próbáld ki,nem fogod megbánni!

Csak a partner szab határokat hogy mit és hogyan,lényeg hogy mindketten akarjátok,élvezzétek

Az íze nagyban függ attól hogy mit esztek és isztok.

2017. aug. 2. 22:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fura, de én meg kifejezetten bepisilni szeretek. L
2017. aug. 2. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
#15 puszi
2017. aug. 2. 22:14
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
15os hány privat üzenetet kaptál?😂😂😂
2017. aug. 2. 22:54
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
Nézni is jó csinálni is jó.Volt olyan is hogy gyűjtöttem a hugyomat egy napig és este ráöntöttem a barátnőmre persze ugy hogy tudta.Mindegyikönk szokott a másikéba hugyálni.
2017. aug. 3. 02:43
 19/23 anonim ***** válasza:

A pisiszex lenyegeben csak fissen jo.

Az eves ivassal meg kontrolalni lehet hogy teljesen kellemes szinte viz szinu less. A szervezet "belso" kitisztitasa magaba veve is fontos,megha nem is szeretne a

pisiszexet.

2017. szept. 14. 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Imádom a pisit, csak sajnos senkivel sem oszthatom meg a gondolataimat
2017. dec. 29. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!