Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viszonyul a pisisexhez?
Nekem is maga a látvány jött be elsőnek, aztán ki is próbáltam és nagyon izgató volt ahogy az arcomba ömlött a forró pisi, frissen csapolva egyenesen a forrásból.
Szeretem ha egy szexi lány a számba is csurgat, én fincsinek találtam.
Az íze olyan mint a sós húslevesnek, nekem bejött. Nem literszám kell inni, hanem néhány korttyal, az nem ártalmas.
Ha készül rá a lány, sok folyadékot iszik előtte, akkor szinte íztelen lesz, mint a langyos víznek, abból többet is lehet nyelni. Adni és kapni is szeretem.
Próbáld ki és meglátod, hogy neked bejön-e, az első lépés a legnehezebb, nem könnyű pisiszexre lányt találni, de nem lehetetlen, nekem sikerült már többször is.
Ebben a melegben jól esne most, ha egy szexi lány miniszoknyáját felemelve és bugyiját félrehúzva jól arcon pisilne ;)
Azt tudom javasolni kérdező, próbáld ki a pisiszexet a megfelelő lánnyal.
Imádom a pisiszex minden formáját!
Sokan szeretik,semmi gáz!
Próbáld ki,nem fogod megbánni!
Csak a partner szab határokat hogy mit és hogyan,lényeg hogy mindketten akarjátok,élvezzétek
Az íze nagyban függ attól hogy mit esztek és isztok.
A pisiszex lenyegeben csak fissen jo.
Az eves ivassal meg kontrolalni lehet hogy teljesen kellemes szinte viz szinu less. A szervezet "belso" kitisztitasa magaba veve is fontos,megha nem is szeretne a
pisiszexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!