Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e fenntartanom a kapcsolatot a barátnőmmel, ha még ahhoz is rosszul viszonyul, hogy a fenekét megpuszilgassam - pedig tudja, hogy a feneke (is) (főleg is) nagyon tetszik nekem?
Olyan nagy kérés,hogy ne puszilgasd a fenekét? Ha ez neki ennyire nem tetszik akkor szerintem hagyd. De ezért valakivel szakítani...mert nem csókolgathatod a fenekét. Jár a taps!
19/L
Az a helyzet, hogy én fenékorientált vagyok (persze csak a csajok jöhetnek...). Igen, nekem ez fontos. És azt nem foghatom fel, hogy valakinek ez miért akkora nehézség (mármint neki (el)viselni). Persze, mond ezt - azt, csak nem logikus amit mond. Szerintem sokan vannak, akik szívesen (el)viselnék (sőt!). Még a kapcsolatunk elején kérdeztem tőle, hogy: fogja-e élvezni, ha puszilgatom a fenekét? Azt válaszolta, hogy: igen. Ehhez képest nagyon távoltart tőle - sőt, legutóbb azt is mondta, hogy távol áll tőle (persze megengedte, de nem volt benne sok köszönet, mert nyüsszögött egy csomót - az egész "ügylet" számomra "szarul" sült el. Még egy ilyet is elszólt, hogy "beszarás" - mondta csak magának, de meghallottam....
Kérdésre válaszolva: a luksit nem, mert az még az elején tisztázva lett, hogy az tilalmas (aranyér)
Eloszor is : Ha ennyire nem szereti, azt az Elejen NEM mondta
(csunya szot hasznalok: hazudott.)
Szerintem mas,szextol fuggetlen dolgokban is hajlamos lehet
ilyen "velemeny valtoztatasokra", es az gyakori vitat es nezet eltereseket okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!