Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek cigany lanyt akivel szexelnetek vagy valamiert tetszik nektek?
Megismertem egy cigany csajt szocmunkaskent dolgozik. Egyedul el az edesapja meghalt az anyukaja pedig kulfoldon el a ket tesojaval es mar ugy nez ki nem terveznek haza jonni, evek ota nem beszelt a csaladjaval. Na az van,hogy nekem tetszik a csaj, kulsore belsore egyarant, szep, ertelmes,okos, jo a humora,mindenkivel kedves, apolt es rendben van minden. Szerintetek tegyek egy probat es lehet lesz valami? Komolyan mondom, normalisabb mint a lany haverjaim, imadni valo.
Ti ismertek olyan cigany csajt akivel jol kijottok es tobbet is eltudnatok kepzelni? :-)
F/25
és eltudnád viselni azt, hogy a szüleid szólnának ,hogy miért vagy egy ilyen lánnyal ?
vagy az ismerőseid ?
Fogazata rendben van?
Nekem volt egy cigány csajom, vörös cigány. Teljesen rendben volt, cdak eléggé hirtelen, idegbeteg volt.
Eltudnak fogadni bezony. Anyam is szocmunkas apam meg rendor :-D ha megismerik tuti szimpatikus lesz nekik ;)
XD rendben vannak a fogai :D
Mar ismerem egy ideje es nem lattam meg indulatosnak :-D
Par haverom mar talalkozott is vele, bemutattam nekik :-D mindenki szimpatikusnak talalja.
A barataim eleg nyitottak es elfogadoak, nem borszin alapjan itelkeznek.
persze.
jó párat meg is dugtam.
viszont a te kérdésed párkapcsolati ami eltér a főkérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!