Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek cigany lanyt akivel szexelnetek vagy valamiert tetszik nektek?
Megismertem egy cigany csajt szocmunkaskent dolgozik. Egyedul el az edesapja meghalt az anyukaja pedig kulfoldon el a ket tesojaval es mar ugy nez ki nem terveznek haza jonni, evek ota nem beszelt a csaladjaval. Na az van,hogy nekem tetszik a csaj, kulsore belsore egyarant, szep, ertelmes,okos, jo a humora,mindenkivel kedves, apolt es rendben van minden. Szerintetek tegyek egy probat es lehet lesz valami? Komolyan mondom, normalisabb mint a lany haverjaim, imadni valo.
Ti ismertek olyan cigany csajt akivel jol kijottok es tobbet is eltudnatok kepzelni? :-)
F/25
Nekem volt egy barátnőm, aki szerintem félig az volt. Bár ő tagadta, de az apja a képeken tiszta cigánynak tűnt. Ő pedig sötét hajú és bőrű, barna szemű lány volt. Meg egy nagy ribi, de kétlem, hogy a származása miatt.
Amúgy szép volt nagyon, nem az a tipikus "roma csaj".
Ha jól érzed magad vele, szeresd, a rancba az előitéletekkel, a TE életed nem a társadalmi elvárásoké :-)
Nekem is volt nemrégen, 20-onévesek, összesen 3 az életemben. Mindegyik imádnivaló volt. Testtileg nagyon szépek, iszonyúan szűk puncival és feszes cicikkel, szóval én élveztem.
Emberileg tényleg szélsőségesek és lobbanékonyak.
Engem nem a romaság ténye zavart, hanem a "nagycsaládi" programok és minden ami ezzel kapcsolatos, 30-40 fős hétvégi dajdaj-ok stb. Na ez nem kell, ezt taszít.
De ahogy mondod, ő egyedül van, akkor ez kilőve.
Sok sikert, légy boldog vele és szard le a külvilágot.
Igen , ismerek is ,láttam is sokat és össze is jönnék, sőt a gyengéim.
Szerintem próbáld meg, mit veszíthetsz?
Egyébként bennük van a tűz az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!