Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van -e a férfinek választása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van -e a férfinek választása a punci nyalásnál?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy pár lány mondta hogy szóljak előtte ha szopásnál elélvezek, mert nem szereti a spermát.

De egy férfi ha kinyalja a barátnőjét hogyan mellőzze a puncilevet?

Komoly lépés ez a ffi emancipáció felé:)

2017. aug. 1. 20:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
9%
nem létezik puncilé
2017. aug. 1. 20:49
 2/24 anonim ***** válasza:
16%
-.-
2017. aug. 1. 20:50
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
te inkább ne szexelj, jobban jár mindenki
2017. aug. 1. 20:51
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Az a véleményem, hogy a kettőt nem lehet egy lapon emlegetni. :D Ha én szopom a párom addig amíg elélvez, akkor elvárom, hogy ő is nyaljon amíg én elmegyek. Mivel alapjáraton a csiklóizgatástól megy el egy nő, ezért nem hiszem, hogy sok izgalmi nedvet kell 'nyelni' közben. Illetve szerintem ízben is nagy különbség van. Én lányként sokkal szívesebben érzem a saját ízem, (ha megcsókolom orál utána párom pl) mert nem kellemetlen. Ellenben a spermának van egy nagyon rossz íze, és bár adtam már neki nem egyszer esélyt, még a gyomrom is felfordul. Szerintem ki lehet kerülni azt, hogy a férfi szájába kerüljön a dolog.
2017. aug. 1. 20:55
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktam nyalni, hiába akarja. Szpásnál meg nem tűröm, hogy ellenkezzen. Szal igen, van választása a ffinek.
2017. aug. 1. 21:00
 6/24 anonim ***** válasza:
95%

Veled is "élvezet" lehet szexelni...

2017. aug. 1. 21:03
 7/24 A kérdező kommentje:

4-es:

Amikor nyaltam a párom akkor jön neki rendesen, ez persze a jele hogy jól csinálom. De májkrém-szagú-ízű, nem tudom ki mennyire szereti a májkrémet de egy idő után meg lehet unni! Sőt fel is fordulhat a gyomor tőle.

Anélkül hogy ne érezném az ÍZt, nem tudom csinálni mivel a nyelvemmel nyalom -ez elég egyértelmű.

Így a ffinek nincs választása míg a lányok elhajolhatnak amikor a pasi elélvez.

Mindenki döntse el hogy melyik kellemesebb neki vagy sem.

Én megcsinálom mert szeretem a lányt, így lehet mérlegeli a nőknél ki mennyire tud felülkerekedni a spermán.

2017. aug. 1. 21:20
 8/24 anonim ***** válasza:
68%

Van egy haverom aki gyűlöl nyalni mert utalja a punnanyt

Ha neha megis raveszi magat, akkor csak nyelvheggyel birizgalja a csiklot h ne kelljen érezni az ízét

2017. aug. 1. 21:30
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Majkrem? Kajak?
2017. aug. 1. 21:56
 10/24 anonim ***** válasza:
20%
Mindjuk a puncilevért őrültel meg az eddigi pasijaim. Te sztem. Ne csináld.
2017. aug. 1. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!