Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég? Mit tegyek?
Nemrégiben lett vége egy 3 eves kapcsolatomnak. Aktív szexualis életünk volt. Azóta nem igazán önkielégítek, mivel vagy nem kívánom, vagy a szexet kívánom szinte kibírhatatlanul ellenben azt, hogy magamnak csinaljam nem.
3 hónapja nem szexeltem, azóta talán, ha 5x nyúltam magamhoz. Legutóbbinál hiába értem el orgazmust (ami meglepően erős volt a megszokott magamnak elértek közül), mégis utána csak még jobban akartam a szexet.
Nem tudom mit tegyek.
Egyéjszakás és/vagy szexkapcsolatba nem szeretnék belemenni, nem az én világom.
Ez a szexuális hiányérzet enyhülni fog? Vagy addig tart míg újra nem aktivizálódok szexuálisan?
Amikor egy jó kapcsolatból kilép az ember, nem csak a szex technikai része hiányzik neki, hanem a vele járó érzelmi túlfűtöttség is. Hiába maszturbál tehát, a lelke attól nem hogy nem jön rendbe, hanem további üresség lopózik bele. Eleve nem is szívesen nyúl magához, mert tudja, hogy csak hitvány torzó jut neki, nem a megszokott élmény.
Sajnos erre nincsen gyógyír. A lélek kínjait csak az idő enyhíti. A túlélésre kell tehát berendezkedni. Mindig az adott percet túlélni.
Ha megnyugtat, a nehezén már túl vagy. Most már lassan nyitni fogsz, és ez lefoglalja majd a figyelmedet.
Te nem szeretnéd....
Szex kapcsokat...
Egy éjszakás kalandok...
Nem akarsz nyuljalgatni magadhoz...
Híd el nekem ha mással próbálod rájössz arra hogy sokkal jobb mint az akivel 3-4 évet is lehuztal. Ez 10-bol 8!no véleménye...
Keres egy korodbeli srácot és ...... nem lesz többe hiányérzeted arra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!