Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Tizen-huszonéves fiúk!
Mit gondoltok egy veletek egykorú (20 éves) lányról , akinek van egy 33 éves pasija?
2017. júl. 31. 22:53
2/9 anonim válasza:
Semmit. Kellene gondolnom bármit is?
23/F
4/9 anonim válasza:
Az h biztos nem a penzert , kocsiert , hazert van vele ....
5/9 anonim válasza:
Vagy azt h ha majd 33eves leszek jobban kell vigyazni a lehuzos kvakk
6/9 anonim válasza:
Nekem is bejönnek az ilyen korú nők, még a 40-esek is..
7/9 anonim válasza:
Kicsit idősebb vagyok, de őszintén szólva nem lepődnék meg rajta. Minden nő idősebb férfiakkal jön össze. 24 éves létemre a 16-17 éveseknek már én is elkezdtem tetszeni, mert végre kinézek kb 19-nek.
9/9 anonim válasza:
Hol érdekel hogy ki mit gondol? Pláne a korodbeliek? Én 21 vagyok, nekem is mindig az idősebbek jöttek be, és teszem azt ez normális korkülönbség ebben a korban. Egy harmincegynéhányéves férfi ugyan férfi, de már nem srác. Tapasztalt, érett, türelmes, nagyvonalúbb, tervezni is lehet vele. Nem minddel, de nagyobb arányban ez igaz. Engem is volt aki átvert, de még így is bőven jó élmény a kapcsolat. Ez még nem apakomplexus, a korodbeli srácok véleménye pont ne érdekeljen, csak te legyél boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!