Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális a szexnél?
Figyelt kérdés
Amikor a barátommal szerelmeskedünk,szinte minden alkalommal análozunk,mert sokkal hamarabb és intenzívebben élvezek el és ő is nagyon szereti. Ez normális? Nem lesz valami egészségügyi problémám,ha sokat csináljuk? 20l2017. júl. 31. 21:36
11/18 anonim válasza:
De nem ugy kell hogy beontest is kene csinalni? Vagy rosszul tudom?
12/18 anonim válasza:
És a homoszexuálisokra mit mondtok, csak mert ezen az oldalon általában maxon pörög a pc, tehát ők se csinálják normálisan, elismeritek?
13/18 anonim válasza:
Ha óvszert cseréltek, akkor nincs gond a higiéniával se 😊
Állítólag a kegel- gyakorlatok jók popsira is 😃
14/18 anonim válasza:
3#-as,-4#-es kérlek hagyjatok békén!
19/L
15/18 anonim válasza:
hát nem tudom, de ha engem kérdezel, akkor a segg sz*rásra való, nem dugásra...
16/18 anonim válasza:
#Eszti19
Írtak neked análba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!