Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első orális szexnél ez normális?
mennyi idő után szoptad le őt? mármint úgy értem régóta együtt vagytok?
amúgy belegondolva kicsit nevetséges :D Te nő vagy, ő meg talán még gyerek.
Szerintem nem az.
Barátom mielőtt megismert már felkészítette magát az ilyen helyzetekre, hogy tudja ezeket az ingereket fékezni. Szó nélkül soha nem megy csak úgy el.
Szerintem azért volt bunkó, mert nem tudott mit kezdeni a helyzettel, szégyellte, hogy hamar elment és próbált egy olyan reakciót kiadni magából, ami kicsit azt érezteti vele, hogy ez nem nagy baj, ezt te toleráld.
Nem tudom beszéltetek-e róla, de érdemes.
Másfelől, neked kijutott ebből más is?
Még szuz a srác igaz? és elég fiatal is? Tuti 18 alatt.
Minden srác nagyon hamar elélvez az elso dugás/szopás során. Percek, de elég valakinek egy is. Ez normális. Szerintem nem gondolta maga a srác se, hogy ilyen hamar elélvez és szégyelte magát. Az már csak gyerekesség még, hogy bebunkozott. Csak nem jol kezelte le simán a helyzetet. Beszélj vele, a sex nem eroszak, nem szabad zavarban lenni miatta. Beszéljetek elotte, kozben de utána ia sexrol. Nyugodtan mond meg neki, hogy ne legyen hulye. Elélvezett, akkor élvezze és oruljon. Mosolyogjatok sex kozben, ne stresszeljetek. :) Nyugodtan mond meg neki, hogy semmi baj, majd legkozelebb tovább bírja már.
Normális.
Velem előfordult, hogy ölelkezéstől élveztem el, én is zavarban voltam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!