Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lóháton, nyeregben elvileg lehetséges szeretkezni?
Főleg lovagolni tudó emberek véleménye érdekel.
Ez is csak egy pajzán fantázia, ami a valóságban kivitelezhetetlen, és vagy élvezhetetlen, esetleg kellemetlen? A női partner így orgazmushoz juttatható?
(a linkelt képek illusztrációk, nyugodtan meg lehet nézni, meztelenséget nem tartalmaznak)
Bocsánat a bizarr kérdésért.
Köszönöm a válaszokat!
Nem épp a legkényelmesebb az se biztos hogy lesz orgazmus
Max az extra élmény
1,2.: Nem "túl" higiénikus. Gondolok itt bármilyen fertőzést össze lehet szerintem szedni, mégiscsak istállótisztaságú egy ló és a lószerszámok.
Mondanám, hogy pl. az ősmagyarok virtusból megtehették, de pont a régi korokban féltek legjobban a fertőzésektől...
Ezért is éltek -sokkal rövidebb ideig- nagyon szigorú szabályok és erkölcsök szerint. Egyszóval, aki nem akart beszedni egy csúnya fertőzést és meghalni, az hülyeségeket nem tett. Ez inkább a modern antibiotikumok korában élő filmrendezők fantáziája.
Még szőrén talán - nyeregben kizárt. Valamint egy extra birka természetű lo kellene hozza.
Fizikailag megvalósítható h egy lány beleuljon a pasi farkába, de szeretkezes nem lesz belőle az biztos.
(Egy lovasedző)
4.: Nem is írtam, nem is gondoltam. És valóban sokkal jobban tisztelték ennél a lovat, hogy akár eszükbe jusson hasonló. Szerintem előtte sem csinálták, nemhogy rajta...
5.: Igen, ez reális. Én nem tudok lovagolni, de azt látom, hogy elég durván mozog a lovas a lovon. Minimum fitymafékszakadás, vagy rosszabb sérülés sülne ki belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!