Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, feleségek ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, feleségek ti hogy kényeztetnétek a párotokat, férjeteket ha meglepne titeket egy szép bundával?

Figyelt kérdés

2017. júl. 31. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet, ha megérkezik a párom és mondjuk szenvedélyesen megcsókol, akkor bárhogy kielégítem, ahogy csak szeretné.

Ha beállít egy bundával és cserébe szopást vár, akkor nem lesz sehogy se kényeztetve, ellenben elgondolkodom alaposan, miért gondolta hogy én anyagi ellenszolgáltatásért cserébe rögtön ráugrok a farkára, és milyen alapon nyugszik tulajdonképpen a kapcsolatunk.

19L

2017. júl. 31. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz ajándék, hogy kényeztessem. Ha viszont mindenképp akar venni valamit, akkor egészmogyorós Milkát vegyen. :D

20L

2017. júl. 31. 12:25
 13/19 acelsziv ***** válasza:
Mi az, kérdező? Keresed a hátsó bejárat kulcsát? :D: D: D
2017. júl. 31. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Ki az a nem normális, aki nyáron a +258978979°C-ban egy bundát ajándékoz a párjának? :D

én inkább egy nagyon sexy fehérneművel lepném meg a barátnőmet :) bár ez inkább nekem lenne ajándék :D

2017. aug. 2. 23:50
 15/19 anonim válasza:

Nagyon csalódott lennék,hogy még nincs tél, és nem hordhatom...

De csak műszőrmét hordanék,vagy olyat, aminél csak lenyírva lett a szőr és az állatot nem bántották.

Hogy mit adnék cserébe? Ez fura kérdés,mert eddig mindent adtam már a páromnak,amit csak kért,és azt is,amit nem mert,de tudtam, hogy szeretné. Tehát nagyon meglepni nem tudnám. De biztosan széppé varázsolnám az estéjét...

2017. aug. 3. 18:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Konstatálnám, hogy ennyi év után sem ismer, mert gyűlölöm a bundát, mint státusszimbólumot, és mint állatkínzás eredményét.
2017. szept. 29. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyakon vágnám, mert nem vagyok prosti, ellenben vegán igen.
2017. szept. 29. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Az,hogy kényeztetem-e,nem egy bundától függ. Amúgy sem hordok...
2017. szept. 29. 14:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz bunda, hogy leszopjam.
2017. nov. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!