Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feleségek ti hogy kényeztetnétek a párotokat, férjeteket ha meglepne titeket egy szép bundával?
Utolsóval értek egyet, ha megérkezik a párom és mondjuk szenvedélyesen megcsókol, akkor bárhogy kielégítem, ahogy csak szeretné.
Ha beállít egy bundával és cserébe szopást vár, akkor nem lesz sehogy se kényeztetve, ellenben elgondolkodom alaposan, miért gondolta hogy én anyagi ellenszolgáltatásért cserébe rögtön ráugrok a farkára, és milyen alapon nyugszik tulajdonképpen a kapcsolatunk.
19L
Nem kell ahhoz ajándék, hogy kényeztessem. Ha viszont mindenképp akar venni valamit, akkor egészmogyorós Milkát vegyen. :D
20L
Ki az a nem normális, aki nyáron a +258978979°C-ban egy bundát ajándékoz a párjának? :D
én inkább egy nagyon sexy fehérneművel lepném meg a barátnőmet :) bár ez inkább nekem lenne ajándék :D
Nagyon csalódott lennék,hogy még nincs tél, és nem hordhatom...
De csak műszőrmét hordanék,vagy olyat, aminél csak lenyírva lett a szőr és az állatot nem bántották.
Hogy mit adnék cserébe? Ez fura kérdés,mert eddig mindent adtam már a páromnak,amit csak kért,és azt is,amit nem mert,de tudtam, hogy szeretné. Tehát nagyon meglepni nem tudnám. De biztosan széppé varázsolnám az estéjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!