Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feleségek ti hogy kényeztetnétek a párotokat, férjeteket ha meglepne titeket egy szép bundával?
Sehogy mert utálom a bundát de még a műszört is.
Nem kel ahhoz drága ajándék hogy leszopjam
De ha erre izgul akkor keressen más nőt mert felnem venném azt a budás vackot..
23 n
A bundát első körben kihajítanám az udvarra, jó lesz a kutyák vagy macskák alá télire...
Aztán elkapnám őt, hogy jó vicc volt... és kényeztetném őt, ameddig csak el nem élvez, majd egy kis masszázs, végül főznék valami finomat, mert ezek szerint hamarabb jött haza a munkából és élvezném, hogy együtt töltjük szeretkezéssel és boldondozással a hétfőt!
Mi bajotok csajok? Sokan megvesznének egy jó féle bundáért!
N
Én azt nem értem, hogy a kérdező miért von párhuzamot egy ajándék és a szex között. Egy ajándékért ezek szerint hálaszopás jár? Bocs, akkor ez nem ajándék, hanem egy csere-deal. Az ajándék az egy önzetlen dolog.
Mondjuk, hogy így jobban belegondolok, piszokmód sajnálom én azt a férfit, aki csak "ajándékért" cserébe van kiköpülve. Akkor már inkább elmennék egy lányos házba, az az üzlet sokkal tisztább, mintsem hogy azt találgassam, hogy a frigid nőm vajon mekkora értékű ajándékért trillázna le.
Egyébként meg jó lenne békén hagyni az állatokat a bundájukban.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!