Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsokatban védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsokatban védekezés ellenére becsúszott gyerek?

Figyelt kérdés

Nem tervezek gyereket szülni olyan embernek, akivel bizonytalan a jövőnk, ezt előre leszögezem, nem is vagyok terhes.

Viszont tegnap óta gondolkodok rajta (egy pletyka miatt, szóval alaptalan) hogy mi lenne, ha teherbe esnék attól, akivel most vagyok. Nem tudom tisztaszívvel azt mondani rá, hogy csak szex, de inkább hajlunk afelé.

Szóval ti mit tennétek, ha minden védekezés ellenére (tegyük fel a nő szedi a fogamzásgátót szabályszerűen) becsúszna egy baba? Támogatnátok a másikat ebbeb a helyzetben? (az abortusz nehézségeire gondolok)

Esetleg ha nem védekeztetek, akkor ugyan úgy járnátok el, mintha mindent megtettetek volna a baba ellen?

2017. júl. 31. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és olyannak nem szülnék gyereket akivel csak dugni járok össze mégha lehet hogy picit több mint csak szex. .

Vagy Abortusz vagy Örökbefogadás.

2017. júl. 31. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
az élet egyszeri és megismételhetetlen. Gyilkosság soha, örökbe adás akkor, ha nem akarom/tudom felnevelni.
2017. júl. 31. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Nyílván hogy legyen örökbeadás! De a feleknek azért van annyi sütnivalója hogy oda figyelnek, pl arcara mellre élvezés, viszont ha még is punciba megy, akkor még mindig ott van az esemény utáni!
2017. júl. 31. 07:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez csak elméleti kérdés. :) Amúgy úgy tudom, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni.

Én elvetetném, bár nem vagyok abortuszpárti.

Egy gyerek nem garancia arra, hogy a férfi a nő mellett marad, egyedül felnevelni pedig egy gyereket nagyon nehéz (főleg ha mondjuk az embernek van 2-3 gyereke már, akiket egyedül nevel).

Örökbe adni nem tudnám, nem bírnám odaadni a kisbabámat, akit én hordtam ki. Max az apukájának adnám, de azért ott is bennem lenne, hogy mennyivel jobb lenne, ha velem lenne... de egyedül gyereket vállalni szerintem vakmerőség.

2017. júl. 31. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel nem akarnék együtt élni, akkor azzal gyereket sem vállalnék.
2017. júl. 31. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Abortusz,más szóba sem jöhetne.
2017. júl. 31. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szexkapcsolatban voltam 2 évig, vagyis amolyan barátság extrákkal dolog volt. Egyszer azt hittem terhes vagyok (1 hete késett már a menzeszem + terhességre utaló tüneteim voltak), és ugye megszakításos módszert alkalmaztunk (igen, felelőtlenség, én is tudom). Szóval totál be voltam parázva, de aztán megjött végül a menzeszem.

Akkor eldöntöttem abba hagyom ezt a kapcsolatot, amúgy is már a részemről a végét járta, de ez segített meghozni a végleges döntést.

Én mindenképp abortuszra mentem volna, ha netán teherbe estem volna.

2017. júl. 31. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!