Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többsége miért megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért megy el olyan hamar?

Figyelt kérdés

Nekem általában 20-30 perces folyamatos szeretkezésre lenne szükségem, de ezt egyik barátom sem "bírta ki" egy menetben, mindegyik elsült hamarabb. Próbálkoztunk úgy is, hogy pózt váltottunk, megálltunk, amikor neki túl jó lett volna, de így nekem is visszaesett az izgalmi állapotom.

Az átlag férfiak meddig bírják folyamatos "reszelés" mellett úgy, hogy ne kelljen megállniuk?

2017. júl. 30. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jérdés mi a hamar. Szerintem neoed kellene vàltozni, lazulni. Nem lehet mindig hosszan kefélni.
2017. júl. 30. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Látod az átlag férfi nem elég egy átlag nőnek. Mindig lelohad az a virág :/
2017. júl. 30. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Előjáték ??
2017. júl. 30. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

én egy óráig is birom :D

csak akkor nagyon nagyot élvezek :D

2017. júl. 30. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Én sokáig éles vagyok.

Udv: A sajtreszelő

2017. júl. 30. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálunk nem probléma, ha korábban megyek el, annyi szufla még marad a farkamban, hogy barátnőm is elélvezzen. Nekem bejön, mert én így 2-3x is elmegyek, mire ő is.

Bár ilyen csak akkor szokott előfordulni, ha sokáig nem látjuk egymást, gyakran én megyek el később.

22/f

2017. júl. 30. 23:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Hat én 3-6 percig bírom, néha kevesebb néha több, igazából akkor megy tovább ha valamiért nagyon kívánom a csajt és olyan kőkemény a farkam, hogy szerintem az ideget is elszorítja .. olyankor megy 1,5 óra is de volt már hogy el se tudtam menni..
2017. júl. 30. 23:45
 18/20 Deflohelp ***** válasza:
58%

Paulo Coelho híres brazil író a 11 perc című regényében azt

írja, hogy az átlagos férfi számára a szex 11 percig tart.

Persze vannak módszerek, amivel ez az idő megnövelhető.

2017. júl. 31. 00:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Én bírnám. 20-30 perc azért nem olyan sok. :P
2017. aug. 1. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért mennek el hamar, mert rájönnek, hogy te már a férfiak többségével szexeltél.
2017. aug. 1. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!