Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége miért megy el olyan hamar?
Nekem általában 20-30 perces folyamatos szeretkezésre lenne szükségem, de ezt egyik barátom sem "bírta ki" egy menetben, mindegyik elsült hamarabb. Próbálkoztunk úgy is, hogy pózt váltottunk, megálltunk, amikor neki túl jó lett volna, de így nekem is visszaesett az izgalmi állapotom.
Az átlag férfiak meddig bírják folyamatos "reszelés" mellett úgy, hogy ne kelljen megállniuk?
20-30 perc pedig nem olyan sok, legalábbis szerintem
F
Ha rendszeresen szexelünk akkor bírom tovább, de pl mikor nem láttuk már mondjuk egy hete egymást akkor inkább hosszabb előjátékot csinálunk, és elmegyek én is illetve ő is, aztán ezért a szexnél nem lesz baj vele, hogy előbb mennék el mint ő.
Egyébként, én elég vizuális típus vagyok, és sokszor pont ettől izgat fel túlságosan a barátnőm, de olyankor tényleg erősen koncentrálok, hogy bírjam tovább. Sok minden fejben dől el, lehet furcsának hangzik, de a jó szexhez mentálisan erősnek kell lenni.
Hát elszomorítalak én nem is találkoztam ilyen férfival húsz év alatt....-(aki végig bírta volna velem)-mondjuk nem is volt sok....
Ha igazán jó a mozgásod és kisugárzásod a tapasztaltabb pasik is hamarább végeznek'...sajnos.
Párom is csak a kis kék tabletta segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!