Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a pasim, hogy orálisan kielégítsem?
Figyelt kérdés
Azt mondta, jól csinálom, kisujjesküre mondta és engedni is szokta, de nem mindig, pedig én sokszor akarom. Szerintetek mi az oka?2017. júl. 30. 17:49
11/16 anonim válasza:
Hidd el, ha tényleg jól csinálnád, akkor nem ez lenne a helyzet. Csak hiszik a csajok, hogy annyi a dolog, mint amit ők képzelnek, hogy beveszik és kész. Nekem eddig csak egy tudta úgy, hogy járni alig bírtam utána. de a többinek sem mondtam, hogy nem jó. Hülye nem vagyok. :D
12/16 anonim válasza:
Hogy én miért nem tudok ilyen nővel találkozni? F.
13/16 anonim válasza:
Összehozhatna egy ilyen csajjal a sors...
14/16 A kérdező kommentje:
#11. Szomorú, ha így fogod fel a dolgot, de mi nagyon régóta együtt vagyunk és a kezdetektől arra nevelem, ha valami nem jó, mondja meg, mert akkor tudok rajta változtatni. Nem az a megoldás, hogy rámondom, hogy jó aztán ez van. + nagyon figyelek az igényeire, szoktam kérdezgetni is, hogy jobb neki épp, stb. Szóval ápolgatva van:D Többieknek köszi a választ. Lehet csak nem volt kedve hozzá vagy ilyesmi. Végülis előfordul néha:D
2017. júl. 30. 23:50
15/16 anonim válasza:
Nálam nem lenne ilyen gond. :)
De lehet tényleg nem szereti vagy csak jobban kíván téged. :)
16/16 anonim válasza:
Lehet hogy összeszedett valami nemi betegséget, és nem akarja hogy benyeld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!