Orálisan kielégítsem, ha még nem voltunk együtt sexuálisan és egyenlőre nincs is tervben?
Jó ötlet, hogy pettingeljetek, de még ne.... Az orális szex nem petting. Ha hűséges melletted,a kkor próbáld ki KÉSŐBB, ne most. Mi van, ha -bocs- az a farok még 10 másik lány szájában is járt azon a héten?
Ezzel annyit szeretnék üzenni neked, hogy ismerd meg először milyen ő párkapcsolatban, hisz hiába a 8 hónap, azt nem ilyen felállásban töltöttétek. Soha-soha ne cselekedj félelemből, vagy mert félsz, hogy elhagy. Ez az egy életed van- és az első szexre nagyanyó korodban is emlékezni fogsz, ne egy hónap után döntsd el, kinek ajándékozod magad, és ne azért, mert hátha akkor elhagy.
Nem jól gondolkozol- ezzel a felfogással önmagadat alázod meg.
szerintem nyugodtan menj bele ebbe a dologba
mind2en élvezni fogjátok ha az érzések irányítanak :)
09:53 nak igaza van !
ha attól félsz h emiatt majd elhagy akkor majd elhagy az 1. szex után,az pedig ugyebár mégrosszabb
ha ilyen sok partnere volt megeshet...
Nagyon helyesen gondolod, az első legyen csak meghitt és különleges: olyan valakivel, aki tutira szeret és nem csak gyorsan le akar vadászni. Még nyugodtan várhatsz azzal pár hónapot, hogy lefeküdj vele, addigra kiderül, hogy ez tényleg szerelem-e részéről is?
És azért ne bukj rá orálisan elsőre, félelmedben, nehogy elhagyjon. Vagy hogy te is egy tapasztalt, sokat megélt nő benyomását keltsd, abban sem vagyok biztos, hogy ez mindjárt a legszuperebbül sikerülne korábbi bármilyen tapasztalatod nélkül.
Az viszont igaz, ha már együtt jártok komolyan, addig is néha kell, hogy kapjon valamit az a fiú. Gondoskodj róla, hogy néha kielégüljön.
De kezdjétek csak lassan, fokozatosan megismerve egymás testét, pl. simogatással, pl. KÉZZEL. Kölcsönösen! És ha már ismeritek egymás reakcióit,gyönyörét, harmóniában tudtok együtt lenni (nem görcsölve, hogy "Jaj, mit hová tegyek? vajon jól csinálom?"), akkor észre sem veszitek, amikor már egyre inkább orálisan is kényeztetitek egymást. És akkor már nem fog megviselni, hogy hogyan zajlik ez le benned.
Szal csak fokozatosan, és nyugi.
09:53 egy idióta..
Miaz, hogy az a farok már járt x szájban előtte. Bazze és? Ennyi erővel csak szűzfiú kezdjen szűzlánnyal aztán maradjanak együtt örökre.
Milyen baromságokat tudnak írni egyesek.
A kérdezőnek:
Kislány, 8 hónap egy 18 éves fiúnál igen sok idő. Ha te szereted őt és úgy érzed ő is szeret téged akkor nyugodtan csináld neki. Egyrészt az orális sex tulajdonképpen - amíg nem sexeltek - a tanulás része, hogy tudd mi a jó a barátodnak és amikor eljön az a pillanat, hogy lefeküdnétek ne ücsörögj az ágy szélén mint egy szerencsétlen dilettáns, hogy na most hogyan állítsam fel a farkát....
Sok okos válaszadó adja itt a jótanácsokat, hogyha szeret akkor vár rád 1-2-10 évet.. Hát ilyen baromságot még sose hallottam.
Ez nem szeretet, ez BIOLÓGIA! A férfiaknak KELL a sexuális kapcsolat (nem feltétlen maga a dugás). Ha szereted és meg akarod tartani a srácot akkor add meg neki (sőt, mégjobb, hogyha te is kérsz tőle egy kis kézzel / szájjal izgatást, legalább te is tanulsz ;) ).
Ha kéreted magad egy évig, hogy majd akkor hű'de tökéletes lesz egy idő után a töke tele lesz és akkor tényleg más szájába landol a farka, ezt akarod?
11:08, magadat minősítetted...
1) Kérdező nem jár 8 hónapja a sráccal, olvass figyelmesebben.
2) Én annyit mondtam, ismerje ki /meg mielőtt ágyba bújik vele, érdekes, mások értették.:)
3) Hogy jössz te ahhoz, hogy leidiótázz másokat? A helyedben nem hirdetném ennyire harsányan a saját sötétségemet...
Akinél- az én véleményem szerint- a pont van, az a válaszoló, aki a fokozatosságról beszélt, magam is ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!