Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Van egy lány az életemben, akivel összejárok szexelni. A gond az, hogy van barátja, ami engem rettentően zavar.2017. júl. 29. 23:50
11/17 anonim válasza:
Mert aranyos vagy... Ótvar nagy, sekélyes ribi lehet ez
12/17 anonim válasza:
Minden esetre, ha tőled többet akarna mint szex, ne hogy összegyere vele, mert a barátja megcsalja, téged sem tart semeddig neki megcsalni majd, neki ennyi az önbecsülése, őt csak használni fogják...
13/17 anonim válasza:
Véleményem szerint ha jó vele, akkor élvezd, hogy dughatod, de semmi komolyra ne gondolj vele kapcsolatban. Csajozz közben, keress mást. Nagyon óvnálak attól, hogy beleszeress, de ha ez nem sikerül, akkor inkább ne találkozz vele többet. Saját magadat kíméled meg a későbbi szenvedéstől. (Ugyanis később ez a lány sosem lesz stabil érzelmi partnered, ezt be kell látni.)
14/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, nehéz parancsolni az érzelmeimnek. Az is igaz, hogy valamelyest szégyennek érzem azt, amit csinálok, mert kezdek beleszeretni, ő meg talán le sem ejt, csak a szex miatt van velem. Lehet mondani, hogy gyenge akaratú vagyok, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy szerelmes.
2017. júl. 30. 20:05
15/17 anonim válasza:
Szerintem ne lepődj meg ha véletlenül szétvernek... :D
Amúgy meg te voltál a hülye, hogy belementél egy ilyen kapcsolatba. Amint megtudtad, hagyni kellett volna. Gondolom gerinc már nem lesz benned ha kiderül...
16/17 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod, ne magadból indulj ki!
2017. júl. 31. 12:25
17/17 anonim válasza:
Én alapból nem teszek ilyet, mint te kedves kérdező. Van annyi emberség bennem, hogy nem rontom el más kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!