Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Van egy lány az életemben, akivel összejárok szexelni. A gond az, hogy van barátja, ami engem rettentően zavar.2017. júl. 29. 23:50
1/17 anonim válasza:
Ez téged zavar?? :D Képzeld mit gondolna a barátja hogyha tudná. :D Beszéld meg a lánnyal...
2/17 anonim válasza:
Akkor még is milyen barátja az neki? Igazán nem szeretheti...
3/17 anonim válasza:
Miért zavar? Ezt kelk tisztázni magadban. Ha érzelmileg, akkor a lánnyal beszélned kellene erről. Mióta jártok össze? Meg volt a pasija már akkor is? Köztetek miért nincs, nem alakult több? Sok még a kérdés...
4/17 A kérdező kommentje:
Úgy zavar, hogy mi lesz majd, ha kiderül ez az egész. Nem helyeslem, hogy van barátja, mégis mással szexel. Tudom, furcsa, mert mégis szexelek vele, talán kezdek szerelmes is lenni.
2017. júl. 30. 00:01
6/17 anonim válasza:
A lány mit mond, h miért jár össze veled, ha van barátja?
7/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja, azért, mert aranyos vagyok. Franc tudja, hogy ez mit jelent pontosan. 3 hónapja járunk össze.
2017. júl. 30. 00:07
8/17 anonim válasza:
Lehet, h ő is többet érez irántad. Beszélned kéne vele erről.
9/17 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy számára csak szex kell tőlem. Nem biztos, hogy akarna többet. Azt gondolom, hogy egyfajta izgalmat jelent ez a bűnös viszony számára.
2017. júl. 30. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!