Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy a barátnőme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy a barátnőmet kiszabadítsam a korlátai közül?

Figyelt kérdés
19 éves a lány, első pasi vagyok az életében, én vettem el a szüzességét. Eleinte szépen s jól indult minden az ágyban, úgy gondoltam egyre többet tanul és idővel kibontakozik majd az ágyban. Azonban ez máshogy történt. Gyakorlatilag most, így közel 2 év járás után, zárkózottabb mint a legelején. Ha véletlenül kivillan a melle a hálóruhájából akkor azonnal oda kap, hogy eltegye, pedig csak ketten vagyunk otthon, senki nem láthatná. Azt mondja zavarja ha látszik... Ha fekszünk az ágyban és véletlenül, ruhán keresztül egy pillanatra megérinti a farkam akkor bocsánatot kér miatta!!! Ha szexet akar kezdeményezni akkor rám mászik és csókolgat, ezzel próbál felcsigázni. Eszébe sem jut esetleg kiszabadítani a farkam a boxerből és legalább kicsit verni... Még aktus közben sem nagyon akar hozzáérni, rendszerint nekem kell ráhúznom a kezét, akkor veri, simogatja egy kicsit. Ha nyalom azt szereti, alszopás sosem volt, látványosan ódzkodik tőle. Milliószor beszéltünk erről, de csak annyit tudok brlőle kiszedni, hogy ő sem tudja miért van ez így, egész egyszerűen nem tud máshogy viselkedni. Az a baj, hogy ez így nekem nagyon kevés. Egy kiélt, sok durva kalandot megélt, egészségesen perverz emberke vagyok, nekem több kell. Már szinte felbosszant azzal, hogy semmit nem képes csinálni, nem tud kicsit bevállalósabb, perverzebb lenni. Mit tegyek? ☹
2017. júl. 29. 09:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kiskorában nem érte trauma. A kapcsolatunk hajnalán volt egy bakteriális fertőzése amiből nagyon nehezen kezelte ki a nőgyógyász (nem nemi úton kapta el), az nagyon falhoz vágta szegényt, lelki beteg volt miatta teljesen. Felemlegette ezt is mint lehetséges okot, bár nem látom az összefüggést. Tenni nem nagyon akar semmit a változás érdekében, ő "elvan így".
2017. júl. 29. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy trauma nem érte, de nagyon sokat számít hogy kisgyermekkorától hogy álltak a szülők a szexualitáshoz, ez nagyban befolyásolja a későbbi szexuális kultúrát. Egy szakember
2017. júl. 29. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok segíteni ez ügyben, de remélem minden jól fog alakulni!
2017. júl. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!