Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csináltátok már 2F1L-ban, hányszor élveztetek el és hányszor a partnerek?
Hova élveztek a srácok?
Hány évesek voltatok és hány évesek voltaok ők?
Hogy hoztátok össze az alkalmat?
Swingerben (ott könnyű partnert keresni), mi olyan 30 körül, a pasi olyan 40-45 (fogalmunk sincs, csak tipp), én mint pasi azt hiszem kétszer élveztem, a harmadikat már nem fejeztem be, már nem igényeltem, végig kotonba nyomtuk, szóval punci és koton.
Párom nem tudja megmondani hányszor élvezett el, de ő viszonylag könnyen egymás után elélvez, de ha túl közel van kettő, akkor egybe olvad az élmény. Tippre 5-6-7, abból lehet kettő egybe olvadó volt, de a vége felé már nem esett jól neki az orgazmus, túlságosan kifáradt. Kb fele-fele arányban okoztuk neki az orgazmust, de a pasi többet törődött vele előjátéknál én meg hagytam, hiszen ő volt az új érzés.
A pasi nem élvezett el egyszer sem, nem tudjuk, hogy azért, mert ott nem tudott, vagy több idő kellett volna neki, vagy már előttünk lenyomott 1-2 menetet, de olyan volt, hogy ha nem érte inger, akkor hamar lelankadt neki. De nem is igényelte, hogy elsüljön.
Először a csajba élveztem el, a második a haverom hasára ment. A csajt nem tudom hányszor élvezett el, de végig sikítozta a partit. A haverom is elélvezett vagy 3x. egyszer a csajban, egyszer én vertem ki neki, egyszer meg ő saját maga verte a csaj melleire.
izgi volt az este .
En a csaj szajaba mindharomszor. A csaj 17 eves volt a haver is. A srac egyszer a csaj arcara a vegen.
A bebi szerintem negyszer biztos a hangolbol itelve.
En 29 voltam akkor.
Estétől reggelig tartott kis pihenőkkel.
A lány kb 5-6-szor ment el.
30-36 köztiek voltunk
Ismerősök voltunk korábbról.
A lány, arcára, mellére, szájába, puncijába mentünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!