Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki és mit tenne a helyemben?
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e, vagy sem...24 éve vagyok házas, van 3 gyerek a családban. Mondhatni, hogy a családi élet boldog, viszont van egy probléma, ami kb 4-5 éve kezdődött. Odáig minden működött rendesen, kölcsönösen elégítettük ki egymást orálisan is. A fentebb említett idő óta viszont a párom nem akarja magát rávenni, kerek perec kijelentette, hogy többé nem lesz ilyen, ezt fogadjam is el. Nekem az a része hiányzik, mert aki már azt "megszokta", az nehezen mond le róla. Mit tegyek? Elmenjek örömlányokhoz? arra nem visz rá a lelkiismeretem, nincs más alternatíva, mert azzal felborítanám a családi békét. Viszont hiányzik az a fajta élmény.
Köszönöm a válaszokat.
Megutáltátok egymást,vagy csak ő téged! Nincs mit tenni, a kommunikációnak valóban sok a haszna,csak kérdés őszinte -e
Na ilyenkor következik a szerető!
Két utolsó kommentelőnek:
Az a baj, hogy nem vagyok olyan fajta, aki könnyen ráadná a fejét a mellékes csajozásra. Valahogy a család felé ez egy szemétség lenne, nem beszélve a saját lelkiismeretem felé sem tudnék elszámolni, valójában benne meg maximálisan megbízok ilyen téren.
A másik része a dolognak, hogy a sex mint olyan, az működik rendesen, csak enélkül. Egy kicsit patt a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!