Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki és mit tenne a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki és mit tenne a helyemben?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e, vagy sem...24 éve vagyok házas, van 3 gyerek a családban. Mondhatni, hogy a családi élet boldog, viszont van egy probléma, ami kb 4-5 éve kezdődött. Odáig minden működött rendesen, kölcsönösen elégítettük ki egymást orálisan is. A fentebb említett idő óta viszont a párom nem akarja magát rávenni, kerek perec kijelentette, hogy többé nem lesz ilyen, ezt fogadjam is el. Nekem az a része hiányzik, mert aki már azt "megszokta", az nehezen mond le róla. Mit tegyek? Elmenjek örömlányokhoz? arra nem visz rá a lelkiismeretem, nincs más alternatíva, mert azzal felborítanám a családi békét. Viszont hiányzik az a fajta élmény.

Köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 26. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem állóhoz!! A komunikáció csodákra képes!! Engedd meg neki hogy legőszintébb önmaga lehessen melletted következmények nélkül és elfogja mondani mi a baj!!
2017. júl. 26. 11:51
 12/24 anonim ***** válasza:
LilyB nevű felhasználó válaszára gondoltam utolsóként!!!
2017. júl. 26. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Biztos azt gondolja, hogy Jezus szemebe nez kozben xd
2017. júl. 26. 11:54
 14/24 A kérdező kommentje:

#9!

Vigyáztam mindig is a higiéniára, gondolom hogy nem az a baj, de erre konkrétan rá is kérdeztem. Tudom, hogy azzal nem több és nem kevesebb az ember, ha ezt megteszi, csak hiányzik...

A másik kommentelőnek: a szexuális élet ezenkívül rendben van nagyjából, kisebb hibákat leszámítva, a napi 1 többségben megvan, úgyhogy erre nem lehet panaszom.

Köszönöm az eddigi válaszokat Mindenkinek!

2017. júl. 26. 11:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak egy ötlet volt.
2017. júl. 26. 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Naponta együtt vagytok? Akkor az azért nem rossz dolog :)

Viszont a vallásra hivatkozni, amikor korábban megtette... furi. Erre mit mond, miért tette meg régen? Minek a hatására gondolkodik 4-5 éve másképp?

2017. júl. 26. 12:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A vallásra fogni ezt kamu! Házasok vagytok, gyerekeitek vannak. Házasság keretében még az oly-restriktív katolikus egyház is megengedi a szexualitást, márpedig annak része az orális is és különben is senkinek semmi köze hozzá, hogy egymással mit vagy mit nem csináltok.

Más ok lesz ott, csak a vallással könnyű takarózni.

2017. júl. 26. 12:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nem akarja nem kell erőltetni.

Egy ideig hiányzik, aztán már nem fog, meglátod.

2017. júl. 26. 12:36
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát pont azt a fajta kifogást nem tudom elfogadni. Szerinte nem akar útszéli módjára csinálni, mert azok csinálják ezt. A probléma akkor kezdődött, mikor a szülei nyugdíjas léttükre már csak a vallásnak kezdtek élni. Szűkre fogalmazva...végül is lehet élni nélküle, csak már érzem a hiányát.
2017. júl. 26. 12:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy Soma Mamagésának szopás közben jelent meg a Guadalupei Szűzanya
2017. júl. 26. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!