Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 lányból csak 1 van ilyen?
Figyelt kérdés
Csúnya lányok? Van itt csúnya lány? Írjon már nekem, mert szerintem minden 100 csúnyának mondott lányból csak 1 az >>2017. júl. 24. 17:09
11/23 anonim válasza:
#1 es #4, szexelűnk?
Küldök képet.
12/23 anonim válasza:
10-eske:
Mit jelent az, hogy szar az alkatod?
13/23 anonim válasza:
12
Hát olyan semmilyen. :D
Mint egy fatörzs. :D
16/23 anonim válasza:
Engem leszophatna egy csúnya Csaj
17/23 anonim válasza:
15
Ha nem vagy duci, akkor nem olyan rossz az.
18/23 A kérdező kommentje:
Volt egy csúnya csajom 5 éve, de nem jött össze vele a szex mert közben szakítottunk :(
2017. júl. 24. 19:55
19/23 A kérdező kommentje:
Lányok aki tényleg csúnya, tegyen már fel képet vagy ide, vagy privátba! Lefogadom, hogy 99% nem is csúnya! :>
2017. júl. 24. 19:58
20/23 anonim válasza:
Sajnos egyre jobban tunkolják elénk az ideálokat, és megy a hasonlítgatás. Én a mai napig nem értem, mi alapján hasonlítsam magam a modellekhez, ez annyira nonszensz. Magunkhoz kell mérni mindezt, én pl. elégedett vagyok magammal, így 10/10-nek tartom magam, attól függetlenül, hogy tudok olyan lányt, aki valóban szebb nálam. Más lehet, hogy nem így vélekedik rólam, de ez így van jól. Egy rossz szót nem szóltam soha senkinek a csípőmről, arcomról, fenekemről, stb. Ilyen, és kész. :D Lányok, próbáljátok meg elhinni, hogy igenis szépek vagytok! :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!