Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nyaltátok már ki lányból más spermáját?
Figyelt kérdés
Milyen volt? szerintem tök izgi lehet :) F2016. okt. 15. 13:27
2/17 A kérdező kommentje:
... és nem, nincs csajom, köszönöm a megkereséseket :D
2016. okt. 15. 13:36
3/17 anonim válasza:
Ebéd után jól jött ez a kérdés... :D
Egyszer meghívott egy házaspár magához egy kisebb házibulira. Hatalmas ház sok pia, kaja minden ami kell. Eleinte nem akartam elhinni azt hittem csak a filmekben van ilyen, de a házaspár férfi tagja arra izgult, hogy 4-5 pasi jól telibe rakta az asszonyt, és ő a végén szintén telibe rakta és ki is nyalta.
Sok mindenben benne vagyok és megérem a pénzemet, de vagy két napig nem tértem magamhoz. :D
Szóval van aki erre izgul. :D
4/17 anonim válasza:
Ha ÉN valaha ilyet csinálnék, őszintén írásba adom most, hogy nyugodtan tarkón lőhetnek engem. Más meg azt csinál amit akar.
5/17 anonim válasza:
Sok ilyen pasi van, csak a csaj nem szól, hogy nemrég más telitankolta, így nem tud róla. ;)
6/17 anonim válasza:
Was? Ez mi az agyhugykő akar lenni? Was? What? What are you gay? ...xD Háá
8/17 Mono55 válasza:
Nem gyakori de tuti van ilyen :-) tölem egyszer egy srác a párom hasznalt gumiját akarta megvenni 15ezerért.teli cuccal.:-) lehet jó pénz lenne benne hehhe :-)
9/17 anonim válasza:
4-es lehet, nem is tudod,tudtad! Ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!