Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor előszőr nyaltatok ki lányt, az milyen szituból adódott?
Folyóparti táborozás során az én sátramban kötött ki egy lány, akit már évek óta ismertem, de nem jártunk, se előtte se utána. De letoltam a bugyiját, mert mind a ketten éreztük, hogy ez jó ötlet. Na akkor nyaltam először, s akkor élveztem először lány szájába. A csaj tapasztaltabb volt ő már csinálta korábban, de azóta is imádok a csajok szájába élvezni. (nem az arcára stb.) Csodás este volt és a rákövetkező kettő is.
39F
#5: Az orális szex is szex, benne van a nevében és nem csak az aktus a szex, sőt általában az a szex kisebb része ... ÉS ha csak szájjal, kézzel elégítjük ki egymást, akkor is szexelünk; a petting is szex, behatolás nélküli szex. Köszönöm feltételezésed meglehetősen tisztában vagyok dolgokkal ;-) ... Úgy tűnik inkább te nem :-P
41/F (#4)
Te pörgetted kissé túl, értsd jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!