Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol? Jo otlet?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, van egy par akik egy eve vannak egyutt, a csaj megcsalja a palit. A csavo viszont meg nem szakit vele emiatt, azt mondja kell neki ido, varnak par napot, majd a srac mondja, hogy felejtsuk el, nem szakitok veled. Ugye ekkor a csaj azthiszi meguszta. De ez az egesz igazabol azert van, hogy utoljara jol megdugja a srac a csajt. Megtortent az eset, a csavo elmegy, a szexnek vege. Utana mikor elkoszonnek, a csavo uzenetben szakit vele, letiltja mindenhol, es nem talalkozik vele tobbet. A csavo tette helyes ebben a szituacioban? Kinek a partjan alltok?2017. júl. 24. 15:36
11/18 anonim válasza:
Undoritó ha valaki megcsalja a másikat, de én nem tennék ilyet, inkább a srácot agyalnám meg, még akkor is ha nem is ha állitása szerint "nem tudott a párkapcsolatról". Persze sok tekintetben elég radikális ember vagyok és nem követendő példa.Szerintem még igy is jobb vagyok mint aki ilyet csinál.
12/18 anonim válasza:
S mire fel agyalod meg azt aki levarrja a csajod? Én sok havernak ledurrantottam a nőjét, csakhogy végre rájöjjenek kivel terveznek hosszú távra. Aki félre megy az mindíg hibás ,tök mindegy milyen a kapcsolata. A rossz kapcsolat gyógyszere a beszélgetés,vagy a szakítás,de semmiképpen sem a megcsalás.
13/18 anonim válasza:
Kb egál. Nem igazán tudok dönteni.
Persze... olyan nekem is volt, hogy 2 év után megcsalt a nő, szakítottam vele, de utána még párszor megraktam...
14/18 anonim válasza:
szerintem jol tette a srac. amugy a tortenet ugyis interpretalhato, hogy a srac szex utan rajott h eleg volt.
15/18 anonim válasza:
Megérdemelték egymást. A megcsalás durva dolog, de az is amit a srác csinált.
16/18 anonim válasza:
ahogy a kettes kommentelőnek beszóltál, látszik milyen ember is vagy. Olyan aki ilyen mocskot képes megcsinálni a csajjal, de azért többre tartja magát nála...
17/18 A kérdező kommentje:
16: Hogy milyen ember vagyok? Miert kell szemelyeskedni, hol az intelligencia?:) Namindegy, szamomra a megcsalas a legrosszabb dolog, amit tehet egy fel a kapcsolatba, de ugy latszik csak en vagyok igy vele..
2017. júl. 26. 13:33
18/18 anonim válasza:
Kérdező:
ízlések és pofonok, nálam sokkal rosszabb az, hogy hazudsz neki, megfekteted és utána kidobod.
Míg a megcsalás lehet felindulásból, részegségből, vagy érzelmi megingásból, addig ez egy kigondolt, megfontolt, megtervezett cselekedet, hogy DIREKT rosszat okozz a másiknak.
Miért is lennél jobb mint a csaj?!? Ha meg úgy látod, hogy te sem vagy jobb, akkor meg miért zavar a megcsalás?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!