Mi a velemenyetek errol?
Regota figyelem,ezt a kategoriat.Azert,hogy talaljak egy olyan not a ki tenyleg bajban van,akinek segithetek.
Nem,nem az van amire gondoltok.Nem igy akarok becsajozni.De ha az illeto kapcsolatopt akarna,akkor felollem mehet.Ugyanis sokszor latok olyat kiirva,hogy nincs penzem,nincs munkam,a pasik elkerulnek,nem akarok elni,jo lenne ujj eletet kezdeni,bla,bla,bla stb
Es amikor en felajanlom az ismerkedeset,akkor mi is tortenik? Vissza se irnak,vagy ha visszairnak akkor csak bofognek valamit.
Nekem nem kellene egy napig dolgozzon,en dolgoznek.Tudom mi a munka,regota dolgozom mar.Van is mit a tejbe apritani.Teljesen mas eletet ajanlok fel,es nekik megse kell.Inkabb a halal vagy mi?
Szar ez a vilag! Szerintetek is en vagyok hulye,hogy segiteni akarok!
Normális csaj, egy anonim oldalon, pár üzenet után, meg jó, hogy nem fogad el semmit egy vadidegen palitol.
Vagy ezt mégis hogy gondoltad? :D
Talán, ha kicsit beszélgetnel velük előtte... megismernetek egymást.
De ahhoz agy is kéne ugye, hogy ne legyen kocc pár üzenet után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!