Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a velemenyetek errol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Ha szembejonne veletek egy lany 'ilyen' modon feloltozve?

[link]

Ribizlis, kirivo, felhaborito, dogos, egyedi?

2016. jún. 15. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Az első 3 jelző pont rá illik.
2016. jún. 15. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Fiatal, nőies, csábító, kirívó, szép!
2016. jún. 15. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne gyümölcs? :O Ezt nem értem :O.. Természetesen, ha ribisen is viselkdeik, akkor az, de ha nem úgy viselkedik, akkor meg nem az, csak felakar tűnni!

F

2016. jún. 15. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha valakinek a nyelvében meglátsz egy piercinget akkor azonnal messze menő következtetéseket vonsz le?
2016. jún. 15. 09:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, en most a ti velemenyetekre vagyok kivancsi. Nemreg szurattam a bal mellbimbomba pc-t, de meg nem mertem ilyen felsokben utcara lepni..:)
2016. jún. 15. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem róla hogy ha ilyet csináltat valaki akkor nem azért hogy takargassa, rejtegesse. A kép egyébként nő létemre is tetszik, kirívó mindenképp, semmiképp nem felháborító, és sajnos már nem is egyedi. Ribisnek meg nem mondanám, ha tudja az illető viselni, értem ez alatt a stílust mind külsőre, belsőre, teljesen jó. Olyan kicsit mint a tetoválás szerintem.
2016. jún. 15. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Igénytelen,mert trikó alá (ami átlátszó) melltartó kéne! De a f.asziknak biztos bejön,bár az igényeseknek szerintem nem.

Amúgy meg én leszarom,ki,hogy öltözik,de ez egyértelműen magamutogató.Amiből arra következtetek,hogy azt akarja,hogy megdugják.Amivel nincs probléma,de akkor nem kell játszani a szent szüzet,hogy jaj "mindegyik pasi csak dugni akar" stb.

2016. jún. 15. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Mondjuk nem vagyok egy piercing és tetkó rajongó, de ezt azért megnézném, ha szembe jönne:)
2016. jún. 15. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Én két dolgot biztos nem szeretek: a pc-t és az álszemérmességet!

Ha te így szereted, akkor tedd ezt, ne foglalkozz más erkölcsi nézeteivel!

A magad határait magadnak kell felállítanod, és magadnak kell megfelelned!

2016. jún. 15. 11:50
 10/10 anonim válasza:
Biztos hogy megneznem es utanna fordulnek nekem nincs az ilyen nokkel bajom sot pont hogy az ilyenek jonnek be egyedi es dogos. Te is nyugodtan vegyel fel ilyen polot ha szeretnek max akinek nem tetszik nem nez oda ennyi.(telorol irok ezert nincs ekezet bocsi)
2016. jún. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!