Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak neki, hogy terhes lettem tőle, akkor ha nem szeretném megtartani?
Buta voltam és tapasztalatlan, tinderen ismertem meg a fiút, ötször találkoztunk szexelni, ő vette el a szüzességem. Sajnos nem védekeztünk és pozitív lett a tesztem. A héten fogunk megint találkozni, szerintetek elmondjam neki? Vagy akkor többet nem akarna találkozni?
Hanna/18
Ha többet nem látnád akkor szerintem nem kéne de ha fogsz vele mindenképp akkor előbb hozd rá a frászt hogy apuka lesz és össze akarsz vele költözni. Megérdemli mert felelőtlen volt. Persze ha rossz az emberismereted és ez olyan fajta gyerek aki elvágná a torkod aztán meg elásna emiatt, mint ahogy sajna sok példa volt erre, akkor inkább ne szívasd meg így! :) Gázsprét azért vegyél. :D
A srác felelőtlen volt, te meg hagytad. Védekezni ezért is kell, mindegy mivel.
Lehet, hogy a HIV / AIDS teszted is pozitív és Te ezen aggódsz?
Miért lógtál biosz óráról?
Ha nem akarsz vele papás-mamásat játszani / bonyolítani, hogy esetleg megtartaná, akkor ne szólj semmit...
29/L
Ha megtudná, faképnél...
...Hanna/18
Nem gondolnám, hogy a Tinder-t bárki is családalapításra használja. Szerintem, ha megmondod, még a telefonszámát is lecseréli...
29/L
Voltál már Nőgyógyásznál? Hány hetes vagy? Csak 12 hétig csinálják meg az Abortuszt utána már csak akkor ha nagyon beteg lenne a baba.
És ez nem úgy megy hogy be mész mondod hogy Abortuszt akarsz és rögtön ki is kaparják. Hanem előtte 2-3 alkalommal el kell menned beszélgetésre ahol rá akarnak beszélni hogy hord ki szüld meg és max add örökbe. Ha nem győztek meg és még mindig Ab-ra akarsz menni kérni kell időpontot és csak akkor csinálják meg ha fel mutatod a kifizetett csekket. Nyugi nem fognak kedveskedni veled nem lesznek megértőek veled. Csak 1 leszel a sok közül aki nem tudott vigyázni.
És ezt Nem 2 hét alatt tudod elintézni.
Ha el múltál 6-7 hetes és egészséges az embrió mert ugye csak 12 hetesen nevezhető magzatnak akkor már ver a pici szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!