Lassan 7honapos terhes vagyok és csak az 6honaban vettem észr nem szeretném megtartani korulmenyek között! Mi a tehendöm?
Ez a kérdés màr nem aktuàlis a terhesség mehszakítàsa témakörhöz. Ezt a babàt màr ígyis úgyis megszülöd. Kezdj el utànajàrni az örökbeadàs dolgainak!
Nem is értem hogy nem lehet észrevenni. Mit gobdoltàl mi mozog benned? Vagy mitől kerekedik a hasad?
Mi a tehendő??? Ez így??
És nem tűnt fel,hogy nő a hasad? És rúgdosnak odabent??
Jó tudom,mindjárt jól.kimagyarázod,mint a legtöbb kamukérdésnél,hogy te túlsúlyos vagy és amúgy a gyerek mozgása totál olyan volt,mintha finganod kéne...
"volt egy 3hetes vérzésem ezert azt hittem elment a baba!igen csak akkor vettem eszre mikor mar 5honapos volt kb"
Ha előbb nem is, de itt elkellet volna menned orvoshoz! Egy 5 hónapos magzat 17-21 hetes terhesség, 18-28 cm a magzat. Vagy meghal és nem születik meg, ekkor a te életed is veszélyben van, vagy "elvetélsz" magadtól, de hidd el azt észrevennéd.
Kórházi körülmények között is, ha meghalt a baba, vagy valamilyen élettel nem összeegyeztethető betegsége van meg kell szülni.
Voltál már orvosnál? Mindenképpen látnia kéne, ne halogasd tovább. A helyi védőnőnél érdeklődhetsz (oda el fog küldeni az orvos), hogy milyen lehetőség vannak az örökbe adásra.
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!