Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel vettünk egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel vettünk egy férfiaknak való erényövet CB6000S Fém. Eddig csak játszadozás céljából volt rajtam viszont holnap bezár egy teljes hétre. Valakinek tapasztalatai a dologgal kapcsolatban? Milyen érzés egész héten lakat alatt lenni?

Figyelt kérdés
Aki hordott már hasonló övet írja le a tapasztalait legyen oly kedves !

2017. júl. 24. 03:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú raboskodás vár rád.

Pár nap múlva szabadulni akarsz majd, de nem tudsz. Óriási szexuális feszültség fog benned felgyűlni. Kínodban a falat kaparod majd.

2017. júl. 26. 06:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Na! Hogy bírod a börtönt?
2017. júl. 28. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is mostanában merült fel a téma, hogy hosszabb ideig viseljem. Már jó ideje megvan és eddig 2-vagy 3 napig volt rajtam, de jelenleg a munkám miatt nem merem bevállalni. ( van hogy fémérzzékelős kapun kell átmennem, és a lakathoz meg a kulcshoz "ragaszkodunk").

De már nagyon szeretném kipróbálni egy hétig a dolgot. Már a 2. nap után ha nem foglalom el magam csak a szex jár az eszembe. Durva kis eszköz amúgy. Majd érdekelnek a tapasztalataid egy hét után.

2017. júl. 30. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Letelt az 1 hét nem? Hogy bírtad? Milyen volt?
2017. júl. 30. 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen kibírtam, ugye hétfőn került rám az erényöv , de már szerdán a falat kapartam kb. Péntek fele már kezdtem hozzászokni viszont sokszor felébredtem miatta éjszaka. Rengeteget szenvedtem tőle, sokszor kb levágtam róla magamról, de a végén igen kibírtam. Szombat fele már kb más gondolatom sem volt csak az élvezet. Viszont mikor barátnőm levette a lakatot valami isteni érzés volt. Pláne ami utána következett. Most öv nélkül vagyok, de rövidesen felkerül még. :)
2017. júl. 31. 03:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nah ezen felbuzdulva péntektől én is egy hétre zárva leszek.
2017. júl. 31. 18:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát előre is kitartást. Remélem nekem addig még kitart a szabadság ! :) Kellemetlen heted lesz, második vagy inkább a harmadik nap a legkritikusabb.
2017. júl. 31. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy hogy keveredtem ide nő nemű létemre, de ez konkrétan úgy hangzik, mint a menstruáció.

1 hétig tart, kellemetlen, minden wc-zésnél eszedbe jut, hogy mi a helyzet, 2-3 nap a legdurvább, a (a mi helyzetünkben görcsöktől) a falat kaparod, hogy vége legyen már, éjszaka felébredsz tőle, nem bírsz rendesen aludni, de amikor végre vége, akkor újra szabadság csodás érzése fog el. ez durva :P

2017. júl. 31. 22:55
 19/21 A kérdező kommentje:
16. hogy bírod? :)
2017. aug. 8. 02:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Áh, egy jó hosszúra nyúló meló miatt, ahol szerepel jópárszor fémdetektoros kapun való áthaladás elhalasztottuk. De elvileg a héten vége lesz, és átesem már rajta.
2017. okt. 1. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!