Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel vettünk egy férfiaknak való erényövet CB6000S Fém. Eddig csak játszadozás céljából volt rajtam viszont holnap bezár egy teljes hétre. Valakinek tapasztalatai a dologgal kapcsolatban? Milyen érzés egész héten lakat alatt lenni?
Hosszú raboskodás vár rád.
Pár nap múlva szabadulni akarsz majd, de nem tudsz. Óriási szexuális feszültség fog benned felgyűlni. Kínodban a falat kaparod majd.
Nálunk is mostanában merült fel a téma, hogy hosszabb ideig viseljem. Már jó ideje megvan és eddig 2-vagy 3 napig volt rajtam, de jelenleg a munkám miatt nem merem bevállalni. ( van hogy fémérzzékelős kapun kell átmennem, és a lakathoz meg a kulcshoz "ragaszkodunk").
De már nagyon szeretném kipróbálni egy hétig a dolgot. Már a 2. nap után ha nem foglalom el magam csak a szex jár az eszembe. Durva kis eszköz amúgy. Majd érdekelnek a tapasztalataid egy hét után.
Nem tudom, hogy hogy keveredtem ide nő nemű létemre, de ez konkrétan úgy hangzik, mint a menstruáció.
1 hétig tart, kellemetlen, minden wc-zésnél eszedbe jut, hogy mi a helyzet, 2-3 nap a legdurvább, a (a mi helyzetünkben görcsöktől) a falat kaparod, hogy vége legyen már, éjszaka felébredsz tőle, nem bírsz rendesen aludni, de amikor végre vége, akkor újra szabadság csodás érzése fog el. ez durva :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!