Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a leg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a leg kőkeményebb combfétissel vert meg a jó Isten? Szenvedek egész nyáron! Van rá gyógyszer, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Még amikor van barátnőm vagy van kivel kavarni akkor is legszívesebben odamennék a legcsinibb lányokhoz, letérdelnék eléjük hogy PSSSSSSZT várjál KISCICA, a külső combjukat simogatnám a belső combjukat meg végig csókolgatnám.

És most szinte minden csini lány kis naciba van ÉN EZT NEM BÍROM!

2017. júl. 20. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haverom kb. majdnem ugyan ezt csinálta részegen bp parkban, csak ő mondta, hogy a nyakába veszi őket, mert úriember :D a meglepő, hogy a lányok többsége csak nevetett rajta.
2017. júl. 20. 20:43
 2/6 anonim válasza:
100%
szerintem ez nem fétis,hanem teljesen normális
2017. júl. 20. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Önuralom

Fétisekre nincs biztos "gyógyszer", nagyon nehéz megszüntetni őket. Annyit tehetsz, hogy visszafogod magad és más dolgokra tereled a figyelmed.

2017. júl. 20. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a női combokat de nem ennyire megszállottan. Van csaj aki erre bukik. Csak keresni kell.
2017. júl. 20. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A női combokat mindenki szereti, nem vagy egyedül.
2017. júl. 20. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Hasonló cipőben járunk, annyi, hogy én az izmos női combokért vagyok ennyire oda, de sajnos a legtöbb lány mostanában csak pálcikalábú zsírgombóc, így annyira nem kapkodom a fejem. De ha meglátok egy szép, izmos női lábat, ugyanez az érzés fog el. Nincs ezzel szerintem semmi baj, bár néha én is csodálkozom, hogy még nem okoztam balesetet emiatt, mert biony többször volt már, hogy elkaptam a fejem vezetés közben és a leányzót néztem az út helyett :P
2017. júl. 21. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!