Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti elitelitek azokat a lanyoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elitelitek azokat a lanyokat akiknek, neha becsuszik egy-ket egyejszakas kaland?

Figyelt kérdés
Idegen fickokkal, akiket pl. Fel oraja ismernek. De csak neha fordul elo, tenyleg nagyon ritkan .. :D :/
2017. júl. 24. 00:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el az ilyet. Kivétel ha ez 15-16 akkár 17 éves.... az ilyenekkel szóba sem állok már bocsi......

Nyugodtan leszavazhatok én őszintén válaszoltam a kérdésre. Nem bírom a 16 éves könnyen kapható csajokat..... mert ha vad idegen pasival már töbször lefeküdtél akkor már könnyen kapható vagy, bárki bármit mondd.....

2017. júl. 24. 09:49
 22/29 anonim ***** válasza:
Fiatal koromban elítéltem, most 30+ fejjel úgy vagyok, hogy ha nem lenne kapcsolatom, akkor én is mennék szívesen egyéjszakázni. Teljesen megértem ha az ember megkívánja vagy erre gerjed.
2017. júl. 24. 11:10
 23/29 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Egyebkent en nem fekudtem le senkivel.. :D
2017. júl. 24. 13:01
 24/29 anonim ***** válasza:
Akkor mi ez az egész?
2017. júl. 24. 13:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kerdest. Senki nem mondta, hogy egy az egyben rolam van szo.
2017. júl. 24. 13:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezem, férfiként én is ezt tenném ha tudnám.

Ha valaki nőként ki tudja élni magát akkor tegye, inkább fontos számomra, hogy emberileg milyen mint a szexuális szokásai.

2017. júl. 24. 14:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha nincs kapcsolatuk akkor nyugodtan! Nekik is vannak vágyaik!

De ha van párkapcsolatuk akkor akkor ne tegyék!

2017. júl. 24. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félre érthető voltam, nekem nincs bajom azzal, ha egy nő élvezi a szexet és erről beszél (mert csomó ilyen pasi van sajnos). Nekem azzal van bajom, ha egy LÁNY élvezi a szexet és erről beszél....
2017. júl. 24. 19:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerinted csak 18 éves kor felett szabad élvezni a szexet? A fiatalabb lányoknak is vannak igényeik.
2017. júl. 24. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!