Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elitelitek azokat a lanyokat akiknek, neha becsuszik egy-ket egyejszakas kaland?
Figyelt kérdés
Idegen fickokkal, akiket pl. Fel oraja ismernek. De csak neha fordul elo, tenyleg nagyon ritkan .. :D :/2017. júl. 24. 00:03
11/29 anonim válasza:
csinald ami jol esik, en is igy teszek :) 19/l
12/29 anonim válasza:
Természetesen fiatal csajok is szexelhetnek.
13/29 anonim válasza:
"neha fordul elo, tenyleg nagyon ritkan"
Azért az a néhány egy éjszakás pasi, amik nagyon ritkán csúsznak be 15 évesen.... mikor is vesztetted el a szüzességed? 2 hete? Ahhoz képest ez a "ritkán" ha azt jelenti, hogy minden másnap, akkor nem is tudom.
14/29 anonim válasza:
Nem. Én kifejezetten örülök neki, hogy vannak ilyen könnyen kapható csajok. :D
15/29 A kérdező kommentje:
Ez nem azt jelenti, hogy kaphato vagyok. Meg mindig en dontom el hogy akarlak-e teged, nem te!
2017. júl. 24. 01:17
16/29 anonim válasza:
15-16 évesen?? :'D Az igen.
Viszi az illető valamire.
17/29 anonim válasza:
Arra figyelj hogy ne tágulj ki. Mert biztos ez a ritka... nem ritka hanem rendszeres.
18/29 anonim válasza:
Ez a te dolgod. Ha így érzed jól magad,csináld. De már van kedvenc farokméreted is? Vagy az egyéjszakásokból már csak a nagyot érzed? A 13 centi pl már nem lenne neked elég?
19/29 anonim válasza:
Ilyen csajok irjatok mar privit nekem!
20/29 anonim válasza:
Engem személy szerint zavarna, ha ilyen híre lenne egy lánynak.
Amúgy itt azért írják a legtöbben hogy nem, mert kb a 80% annyira ki van éhezve mint az állat.
Illetve minél komolyabb kapcsolatot akaró fiút akarsz annál nehezebb, mert egy ilyen kigyúrt szülein élősködő csávónak kb mindegy max 1-2 hónap után kidob vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!